Detoxikační náplasti, čínské produkty

Detoxikace organismu je čím dál častěji používaný výraz. Obchodníci se předhánějí co všechno je na detoxikaci, ale co z toho skutečně funguje a za jakou cenu? Moudro čínské medicíny je celosvětově známé. Staří Číňané rozuměli lidskému tělu jako nikdo jiný. Proto také spousta kvalitních produktů pochází z číny.

Detoxikační náplasti patří mezi ně. Vždyť více než 8 miliard kusů detoxikačních náplastí jsou prodány po celém světě. A ne nadarmo. Tady je výčet pár zdravotních problémů, které náplasti pomáhají eliminovat a jsou odzkoušeny.

- opuchlé nohy, obecně opuchliny
- lokální záněty např. v koleně atd.
- vytahuje těžké kovy z těla
- u většiny lidi dochází ke zlepšení vitality
- díky zbavení těla toxických látek narůstá životní energie
- pomáhá bolavým kloubům
- a další dle individuality člověka

Jak to tak může fungovat? Přečtěte si krátký popis logického procesu.

HC Detoxikační náplasti obsahují výhradně přírodní složky ze stromů dubu, které jsou schopné absorbovat toxické látky z krve a lymfatického systému z těla přes pokožku. Tato absorbční schopnost je podobná, jakou využívají stromy při svém vyživování. Pomocí svých kořenů vyhledávají vodu a výživné látky ze země, a pak je dopraví až do větví stromů a listů. Využívá se zde osmotický tlak, kterým se snadno voda dostane až do listí stromů, často 10 – 100 metrů nad zem. Detoxikační náplasti využívají tento stejný fyzikální jev.

Jak se to používá?
Detoxikační náplasti mají výraznou schopnost absorbovat toxické látky z těla. Metoda pochází z moudré čínské medicíny, která uznává, že na chodidlech nohou je mapa lidského těla. Reflexní body zde odpovídají všem orgánům lidského těla. Detoxikační náplasti, které se přikládají převážně právě na chodidla, stimulují jednotlivé orgány v těle. Místo svého umístění vyhřívají a produkují záporné ionty, čímž se otvírají průduchy pokožky. Tímto je umožněn detoxikační proces.

Chceme lidem na tomto webu nabídnout věci, které jim pomohou lépe se vyrovnat se zdravotními problémy a hodně lidem to již pomohlo.

Proto jsme rozšířili náš sortiment o například: nafukovací límec, který odlehčí krční páteři, nebo silný extrakt ženšenu v ampulích, apodobně. Nabídka se stále rozšiřuje.
Detoxikační náplasti, čínské produkty Adresa : http://www.4ladies.eu
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: detoxikační náplasti, detoxikace organismu, výživové dopňky, masažítka
Uloženo: 21.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 3.4
Hodnocení webu: 3

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde