Wellness Klub NEZESTÁRNI.CZ

COLAGEN, KOLAGEN, COLLAGEN,


aneb JAK ZASTAVIT NEVYHNUTELNÝ PROCES STÁRNUTÍ - BEZ CHIRURGIE, BEZ BOTOXU, BEZ INJEKCÍ, BEZ LIFTINGU.
Jmenuji se Eva Sojková, je mi 55 let. Jsem majitelka Relaxačního studia UNILESK, které v březnu 2009 oslavilo 18. výročí založení.

V životě jsem přišla o všechno o co se přijít dá, zažila jsem tragedie, úspěchy, vrcholy i pády. Často jsem neměla sílu jít dál. Měla jsem pocit, jakoby mě shořela křídla a já jsem se pokoušela vstát z popela. Na všechno jsem byla sama a nebýt mého syna, nikdy bych se už nezvedla. Často, velmi často i v těch největších životních tragédiích jsem musela vyzařovat úspěch a štěstí neustále, i když jsem byla sebevíc na dně. Po měsících totální beznaděje se mi díky mému synovi a jednomu zázračnému CD, které mi přinesl - podařilo v sobě vydolovat poslední jiskřičku naděje a víru, že bude líp. Zmobilizovala jsem všechny síly, kterých bylo mnohem víc než bych tušila, založila jsem ve spolupráci se Sdružením prevence civilizačních nemocí Wellness klub NEZESTÁRNI.CZ a rozhodla jsem se, že budu všem, kteří to potřebují, dávat novou naději, že jednou bude opravdu líp. Někdy stačí málo, aby se nám změnil život, a někdy pomoc tomu druhému vůbec nic nestojí. Ani peníze, ani majetek, jen trošku času, zájem, pohlazení po dušičce, povzbuzení. A pokud tohle máme, tak potom je důležité, abychom byli zdraví, duševně krásní a soběstační v každém věku, protože ZDRAVÍ A KRÁSA JE DAR, ZE KTERÝCH DEN ZE DNE PLATÍME ČÍM DÁL TÍM VĚTŠÍ DAŇ. A záleží pouze na nás, jak ta daň bude veliká. A JÁ JSEM TU PRO VÁS S VÍROU, ŽE JEŠTĚ DLOUHO BUDU - protože proč by život nemohl začít právě v 55.

Holá pravda je rok od roku neúprosnější a tak si v těchto chvílích často vzpomínám na slova svojí babičky Haničky ze Řevničova, která mi často říkávala, že:

KRÁSA JE DAR, ZE KTERÉHO SE DEN ZE DNE PLATÍ ČÍM DÁL TÍM VĚTŠÍ DAŇ.

Jak mi její moudrá slova připadala ve 20ti směšná a jejich význam jsem házela za hlavu. Nevěřila jsem, tak jako jsem nevěřila tomu, že tu jednou se mnou nebude, a že mi po jejím odchodu zůstane v srdci kráter větší než je panelák a již ho nikdy, nikdo a nic nezacelí.

Ani nevíte, jak často poslední dobou velmi lituji, že se se mnou nedočkala roku 2006, který se stal výrazným mezníkem v činnosti našeho studia díky velmi úspěšným výsledkům, ba přímo neuvěřitelným výsledkům půlročního zkušebního programu, který jsem zaměřila na denní používání TRANSDERMÁLNÍHO KOLAGENU Q 5 - 26, (nyní je již do 28 °C) který jako jediný dokáže prostoupit pokožkou, sloučit se s lidskou bílkovinou a zpětně podporovat tvorbu vlastního kolagenu.

Kolagen - jak se dozvíte na těchto stránkách, se přestává v našem těle vytvářet již kolem 25. roku. Je to neuvěřitelné, ale bohužel již v tomto věku díky počínajícímu úbytku kolagenu STÁRNEME.

Na základě všech těchto rozsáhlých poznatků jsem 12. 6. 2006 založila PRVNÍ KONZULTAČNÍ A PORADENSKÉ KOLAGENOVÉ CENTRUM, jehož prostřednictvím vás s tímto VÝJIMEČNÝM KOSMECEUTIKEM mohu seznámit nejen na těchto stránkách, ale i na INFOLINCE 775 373 379. Kolagen je moje srdeční záležitost a proto jsem ( moje babičko Haničko,která mě určitě vidíš) OPRAVDU S ČISTÝM SVĚDOMÍM do loga těchto nových webových stránek napsala ta krásná slova :

E L I X Í R M L Á D Í

Pro posouzení náhodné momentky. První z oslavy mých 51. narozenin. Půl roku po těchto narozeninách - tedy v lednu 2006 jsem začala kolagen používat. Druhá fotografie je ze Dne otevřených dveří 16. 3. 2006, cca po 2,5 měsících používání kolagenu. Pytle pod očima, zmuchlaná tvář i mimické vrásky jsou téměžř neznatelné. Od té doby používám kolagen 2x denně ráno a večer. Poslední fotogtafie je autoportrét pořízený z mobilu - v rychlosti pro tyto nové stránky a to dne 23. 8. 2007 - 53 let a 1 měsíc. Mnohem více k fotogtafiím a poznatkům - v rubrice MOJE OSOBNÍ ZKUŠENOST
Na těchto webových stránkách najdete ucelený soubor poznatků a praktických možností využití kolagenu nejen mých, ale i celé dlouhé řady mých klientů. Rovněž jsou zde zahrnuty poznatky lékařů, jak z oboru plastické chirurgie, stomatologie, praktických, gynekologických a dětských lékařů, včetně alergologů, dermatologů, lékárníků, veterinářů a v neposlední řadě Sdružení prevence civilizačních nemocí SPCN, jmenovitě ing. Tomka. Tyto poznatky jsou obohaceny o poznatky mnoha kosmetických, kadeřnických, tetovacích, nehtových a relaxačních studií a lázní po celé ČR, se kterými již delší dobu na tomto souboru poznatků spolupracuji a stále doplňuji. Kolagen zasíláme všem zájemcům na dobírku nejen v ČR, protože dobré výrobky neznají hranic a nejlepší reklama je ústní podání.

Výsledky s používáním kolagenu - jak vidíte na fotografiích - byly po dvou a půl měsících pravidelného používání pro mě a mé klienty tak překvapivé, že jsem se rozhodla k 15. výročí založení studia uspořádat Den otevřených dveří, zaměřený výhradně na osobní vyzkoušení kolagenu. Každý kdo přišel si mohl sám a zdarma vyzkoušet aplikaci kolagenu - alespoň na oční víčka a oční okolí, při níž kolagen částečně prostoupí oční sítnicí, odstraní se únava, pálení očí a již se nepatrně vyhladí pokožka. Jeden pán - ŘIDIČ TIRÁKU - z kategorie NEVĚŘÍCÍ TOMÁŠ, který ke své velké radosti musel po noční s manželkou z Děčína do Kladna jen proto, aby si něco mázla na obličej, byl velmi "nevrlý", když se manželka rozhodovala jaký kolagen koupit. Dalo mi hodně práce, abych ho přesvědčila, aby si zatím i on "mázl" kolagen na oční víčka. Několikrát promrklal očima, otočil se k manželce a řekl "PROSÍM TĚ, KUP TY SIRKY DO OČÍ A JEDEM". Dodnes jsou oba našimi spokojenými zákazníky. A takových lidí jako on, si do našeho studia v tento den přišlo vyzkoušet kolagen a do knihy návštěv se podepsalo 232 lidí. Tuto akci jsme byli doslova "donuceni" pro nečekaně velký zájem znovu zopakovat po měsíci - 20. 4. 2006. Kolagen si v tento den ještě přišlo zdarma vyzkoušet 98 lidí
Wellness Klub NEZESTÁRNI.CZ Adresa : http://www.nezestarni.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: kolagen, collagen, colagen, Galvanic Spa II, galvanická žehlička, Aniont, Aniont
Uloženo: 11.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 5
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde