Zubní implantáty – AV Dental s.r.o.

Zubní ordinace AV dental jako centrum zubní estetiky provádí též bělení zubů. A to formou jak ordinačního tak domácího bělení zubů. Postup je velmi jednoduchý a v rukou našich profesionálů bezpečný. Moderní systémy bělení zubů nepoškozují zuby ani dásně a mají velmi dlouhý účinek. Změna odstínu je vždy viditelná již po první návštěvě naší zubní ordinace.
Velmi žádané jsou bílé výplně vyrobené z keramiky či kompozitu. Nahradit nevzhledný amalgam je pro nás radostí a budete překvapeni jak snadno vykouzlíme krásný úsměv.
Zubní ordinace AV dental slouží též jako zubní pohotovost. Vždy se Vám vynasnažíme najít co nejbližší termín možného ošetření. S bolestí zubů přichází často vystrašený pacient a právě zde máme prostor předvést kvalitní a šetrné ošetření s maximální empatií a porozuměním.
Pečujeme též o nejmladší generaci pacientů a to jsou jejich mléčné dočasné zoubky. Dětské stomatologie se nebojíme. S dětmi jsme kamarádi a ty se rády vrací k hodné paní doktorce.
Pro toho kde se opravdu bojí nabízí zubní ordinace AV dental možnost analgosedace či celkové anestesie. Proč nepříjemný zákrok neprospat?

Zubní implantáty – AV Dental s.r.o. Adresa : http://www.zubni-implantat.com/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Zdraví, Stomatologie, Zubní implnatát, Lékařství, Lékaři, Zubní lékaři, Zdravotn
Uloženo: 08.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde