Inspirita - harmonie bez chemie

Centrum Inspirita nabízí mnoho možností jak naprosto přirozeným způsobem navrátit a udržet v těle dobré zdraví a duševní pohodu. Všechny terapie probíhají pod odborným dohledem MUDr. Dagmar Komárkové, která se od roku 2001 věnuje výhradně čínské medicíně.

Terapeutické metody vycházejí z tisícileté moudrosti tradiční čínské medicíny. V rámci navrácení vašeho zdravotního stavu do rovnováhy používají nejčastěji terapeuti kombinaci akupunktury, masáží a čínské fytoterapie. Tyto terapie jsou vždy pod vedením zkušených lékařů, kteří mají vedle západní medicíny vystudovanou také tradiční čínskou medicínu. Kromě českých lékařů u nás působí i odborníci přímo z Číny.

Dále máte možnost využít bohaté nabídky masáží a jiných relaxačních metod, které vás zbaví každodenního stresu a pomohou vám k uvolnění. Všichni naši maséři absolvovali kvalitní vzdělání v dané oblasti a mají dlouhodobé zkušenosti s prací s klienty. Nabízíme vám jak masáže zdravotní, tak i relaxační, vždy podle individuálních potřeb a přání každého klienta.

Kdo se chce aktivně více věnovat udržení dobré kondice svého těla i mysli, má možnost u nás navštěvovat kurzy čínských zdravotních cvičení Taiji a Qigong pod vedením zkušených, atestovaných lektorů. Zájemcům nabízíme také individuální konzultace cvičení, kdy se mohou zaměřit na svůj konkrétní zdravotní problém.

Dále vám v našem centru poradíme s úpravou stravovacích návyků dle vaší konkrétní tělesné kondice a dalších predispozic. V souvislosti s tím máte také možnost navštívit náš bio-obchod s nejrůznějšími potravinami pocházejících z produkce ekologického zemědělství. K dostání zde budou i méně dostupné potraviny, abyste se při změně svého jídelníčku nemuseli potýkat s problémy s jejich nedostupností.

Inspirita - harmonie bez chemie Adresa : http://www.inspirita.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Čínská medicína, péče o zdraví, akupunktura, masáže
Uloženo: 05.11.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 5

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde