Rescue112

Portál RESCUE112.cz nabízí:
první pomoc, kurzy řidičů sanitek, rady o tomto povolání,kurzy a školy pro střední a nižší zdravotnický personál, anatomie,somatologie, první pomoc, vše ze zdarvotnictví, fotografie a videa z terénu záchranářů ,cvičení IZS, ZZS,HZS,PČR, rady a důležité informace veřejnosti. Unie nelékařských pracovníků v ZZS ČR i ty se můžeš stát členem ...
To samé platí i o Komoře záchranářů ČR se kterou v současné době připravujeme možnou spolupráci.

Navíc oficiálně spolupracujeme s Hasičským záchranným sborem České Republiky ,MVČR a generální ředitelství HZSČR pro kvalitní a přesné informace právě o HZS nebo tísnových linkách 150,112 .Například jak se chovat při autonehodách, instruktážní videa o náhlých akutních stavech ,které přímo ohrožují člověka na životě. Co dělat vysvětluje lékař ředitel Zdravotnické Záchranné služby hlavního města Mudr. Zdeněk Schwarz.

V současné době připravujeme spolupráci s největšími zdravotnickými portály na Českém internetu jako jsou portály ordinace.cz nebo doktorka.cz nebo zdarví.net a podobně,tak aby návštěvník našeho portálu již nemusel hledat jinde.

Budeme se v budoucnu soustředit především na urgentní medicínu ovšem představíme také některé onemocnění lidí (ta běžná) a s tím i běžna vyšetření pacientů ať už u obvodního lékaře či u specialisty nebo představíme také některá specializovaná vyšetření jako jsou například CT comuter tomografi, nebo angiografie či srdeční katetrizace,proč a jak se tyto vyšetření provádí, jaký je účinek a léčba.Jak tyto vyšetření pomáhají a podobně.

Na portálu rescue112.cz se dozvíte vše o akutním infarktu miokardu -jak a při čem vzniká , jaké jsou udávané pocity pacientů právě při akutní IM , co a jak děla posádka Záchranné služby ,když přijede k pacientovy s akutním IM jaké léky mu podává a proč ,co se děje s tím to pacientem při transportu, kam se obvykle tento pacient transportuje co a jak se s ním děje v nemocnici či na specializovaném kardiologickém pracovišti a mnoho dalšího rekonvalezcence pacientů či pobyt v lázních .

Namátkou uvádím právě infarkt miokardu neboť toto je akutní onemocnění ,které postihuje většinu obyvatelstva .
Portál rescue 112.cz pro Vás v současné době připravuje naprosto nový vzhled našeho portálu vytvořený profesionální firmou zabývající se práve tvorbou www stránek .
Kromě toho připravujeme novou odbornou korekturu textů a především dobrou přehlednost našeho portálu.

Více informací naleznete na našem portálu rescue112.cz
Rescue112 Adresa : http://www.rescue112.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: rescue,první pomoc , kurzy řidič sanitky
Uloženo: 26.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde