Projekt Lékárnící doporučují

Společnost Edukafarm proto na konci roku 2008 uskutečnila nezávislý průzkum, kterého cílem bylo zjistit, se kterými přípravky mají sami lékárníci nejlepší zkušenosti, a které teda svým pacientům nejradši doporučují. Prostřednictvím odborného časopisu FarmiNews a na seminářích kontinuálního vzdělávání se dotazovala na volbu přípravků preferovaných těmito odborníky při řešení celkem 26 častých zdravotních problému.

Celkově se tohoto průzkumu zúčastnilo 766 farmaceutů a farmaceutických asistentů pracujících v lékárnách po celé České republice. Na vyhodnocení se podílela Farmaceutická fakulta Karlovy univerzity v Hradci Králové pod záštitou prof. RNDr. Jiřího Vlčka, CSc. a kontrolní dohled nad zpracováním výsledků provedla mezinárodní společnost Cegedim Strategic Data, specialista na marketingový výzkum ve farmaceutickém průmyslu.

Výsledky prvního ročníku ukázali, že u některých problémů je spektrum doporučovaných přípravků poměrně široké, u některých naopak významně dominují 1 - 2 produkty.

Přehled těchto zkušeností najdete na webu www.lekarnicidoporucuji.cz a právě se chystá nový ročník!
Projekt Lékárnící doporučují Adresa : http://www.lekarnicidopoorucuji.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: lekarna,leky,lecba,zdravi,lekarnici,lekarny,leky,kosmetika
Uloženo: 24.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde