Mgr. Veronika Pavlů - psychoterapeut

Psycholog je člověk, kterého se není třeba bát. Není to žádný "cvokař", jak se lidově říká psychiatrům. Pomáhá klientovi při rozhodování v obtížných životních situacích. Psycholog je specializován na rozpoznání různých duševních poruch, dokáže je diagnostikovat a podle toho "ušít" klientovi terapii na míru. Také je dobrým rádcem při volbě povolání a vůbec při různých zásadních životních rozhodnutích.

Psychoterapeut působí na klienta individuálně nebo různými formami skupinové práce (skupinová psychoterapie, hraní scének, psychodrama, psychogymnastika, muzikoterapie, arteterapie apod.). Pomáhá při řešení obtížných situací (manželské neshody, problémy s výchovou dětí, hledání vhodného povolání, výběr a rozmístění pracovníků, způsoby motivace zaměstnanců apod.).

Arteterapeut využívá výtvarného projevu jako hlavního prostředku poznání a ovlivnění lidské psychiky a mezilidských vztahů. Při práci s barvami, hlínou a jinými materiály nemusí být člověk nikterak výtvarně nadaný. Estetická úroveň vzniklých artefaktů je zcela vedlejší - cílem není vytvářet umělecká díla, důraz je kladen na samotný proces tvorby.

Nabídku psychologické poradny a arteterapeutické dílny a také něco o mé činnosti naleznete na stránkách http://www.arte-psychoterapie.cz/ . Pokud budete mít zájem o některé z těchto služeb, zavolejte nebo pošlete e-mail. Na požádání Vám také ráda zašlu nabídku semináře, školení či projektu na míru.
Mgr. Veronika Pavlů - psychoterapeut Adresa : http://www.arte-psychoterapie.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: psycholog, psychologie, psychoterapie, arteterapie, terapie
Uloženo: 20.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde