Thajské masáže - léčebná metoda

Thajská masáž je součástí tradiční thajské medicíny, která je oficiálně uznávaným systémem zdravotní péče v Thajsku. Vznik thajské masáže je datován do doby 500 před naším letopočtem, kdy ji začal mezi buddhistickými mnichy šířit Dr. Jivaka.

Základním principem thajské masáže, na němž je postavena léčebná část masáží, je práce s energií. Léčebné metody, chcete-li cviky, jsou postaveny na pozitivním ovlivnění toku energetických drah a energetických center v těle tzv. čaker. Stimulováním jednotlivých energetických center se stimulují energetické toky a odstraňují bloky, kudy energie nemůže plynout.

Léčebné účinky thajské masáže



Léty ověřená cvičení a techniky činí z thajské masáže vynikající léčebnou metodu, která pozitivně působí na celý organismus člověka. Největší působení thajské masáže je soustředěno na svaly nohou, kloubů, chodidel a zad, protože tyto části těla jsou při současném životním stylu nejvíce namáhány.

Thajská masáž je ideální přípravou pro každého, kdo je v tréninku před sportovní událostí nebo jakékoliv fyzické či duševní námaze. Thajská masáž pomáhá soustředit energii a pozornost na očekávaný úkol nebo událost.

Thajské masáže jsou vysoce léčebné pro ty, kteří trpí bolestí způsobenou napětím, zraněním nebo nemocí.
Thajské masáže - léčebná metoda Adresa : http://www.masaze-thajske.eu/
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: thajské masáže thajská masáž léčebná metoda medicína tradiční thajsko
Uloženo: 05.10.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde