v3synergy - Leave a Legacy!

V3 - „Vital 3“ - vitální trojka V3 Synergy



Mnoho lidí si myslí a dělá si naději, že jeden jediný výživově-doplňkový produkt může zlepšit jejich zdraví. Ale pravda je, že cesta přes jeden produkt není optimální podporou schopností a možností našeho těla. Naše tělo funguje nejlépe, když všechny systémy pracují společně. Jedním slovem pouze celistvý přístup může přinést skutečné výsledky.

Zvláštní síla konceptu V3 od Synergy spočívá v jedinečném, vzájemně zharmonizovaném, působení Mistify, PhytoLife a ProArgi-9 Plus, které zejména v této kombinaci pomohou Vašemu tělu podporovat a zachovat vlastní zdraví. Volné radikály mohou totiž ovlivnit lidské buňky a kromě toho mohou vést k projevům předčasného stárnutí, tak jako k široké škále dalších diskutabilních negativních procesů odvíjejících se v lidském těle. Jsou schopny vyvolat nemoci jako je revmatismus, alergie, poškození krevních cév, Diabetes a v nejhorším případě také rakovinu. Ovlivnění skrze volné radikály se vyvíjí stále více a to s pomocí postupného znečišťování životního prostředí a stále se zvyšující kritické hodnoty expozice slunce.

Koncept V3 Vital 3


S konceptem V3 nebo také „Vital 3“ se SYNERGY výrazně odlišuje od všech svých konkurentů v Evropě! Doposud nebylo možné s nějakým, asi „zázračným výrobkem“, plnohodnotně zásobit tělo veškerými potřebnými látkami, není to možné ani dnes a také to nebude možné ani v budoucnu! Naše tělo se skládá z 10-ti systémů. Jsou to např. krevní oběh, imunitní systém, lymfatický systém, nervový system a další. Díky patentované koncepci „V3“, jsou všechny důležité systémy aktivovány a posíleny. Takto docílené výsledky jsou natolik průlomové, že uživatelé pociťují působení produktů na výsledcích v různých oblastech svého cítění a obecného vjemu – a to tak rychle a intenzivně, jako nikdy předtím!

Synergy TěloPomocí systému V3 se nyní dá optimálně oslovit 10 systémů našeho těla tak, jak to předtím v této formě nebylo možné!

Není žádným tajemstvím, že dnešní doba v mnoha ohledech zatěžuje naše zdraví. Environmentální toxiny, nedostatečný příjem vlákniny, nadbytek nízko-hodnotných potravin, nedostatek pohybu a životní styl naplněný negativním stresem, to vše má vliv na naše zdraví.

Máte o některý výrobek zájem?

* Můžete být první kdo je bude mít doma
* 2 ze 3 výrobků byli oceněny Nobelovou cenou
* ProArgi-9 Plus - produkt století podle populárního časopisu v USA, na trhu nemá v současné době konkurenci
- 1 balení vydrží při doporučené dávce 3 měsíce.
* PhytoLife (Chlorofyl) - zázrak přírody
- 1 balení vydrží při doporučené dávce 2 měsíce.
* Mistify - ovocný nápoj s největší antioxidační hodnotou
- 1 balení vydrží při doporučené dávce 1 měsíc.

v3synergy - Leave a Legacy! Adresa : http://v3synergy.cz
Kategorie: život, zdraví­
Klíčová slova: Synergy WorldWide,Synergy,Synergy World Wide,MLM,Multi Level Marketing,Práce dom
Uloženo: 11.09.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde