facebook.com

Webová stránka www.facebook.com je sociální systém můžete se zaregistrovat a přidat se k nějaké skupině lidí, anebo si vytvořit svou vlastní komunitu. Přátelé ze skupiny i mimo ni mezi sebou komunikují, sdílejí zážitky, fotky a videa, vytvářejí a rozvíjí vztahy, a vůbec mají spoustu legrace. Uživatelé se v systému Facebook.com se mohou připojovat k různým sociálním skupinám a sítím, například v rámci jedné školy, firmy nebo geografické lokace.

Facebook.com máš již přes 200 mil uživatelu a patří mezi největši socialní sítě na světě. Facebook vlastní již více jak 10 000 svých aplikací. Deně se zaregistruje přes 250 000 lidí Svoji roli samozřejmě hraje i obrovská popularita, být ve Facebook.com je prostě “in”.

Facebook.com měl fenomenální start. Nejdříve byl oblíben mezi americkými studenty. Poté se tato ˇˇFacebook Manieˇˇ přenesla mezi další stundenty jiných zemí. Nyní je na facebooku skoro každý. Jsou zde lidé, firmy i obchody. Facebook má neuvěřitelné množství funkcí. Nepotřeboval žádnou reklamu a přesto je tak velkýmá tolik uživatelu.
facebook.com Adresa : http://www.facebook.over.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: facebook.com
Uloženo: 19.07.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde