Restaurace Maestro Kopřivnice

Restaurační komplex Maestro se nachází v Kopřivnici a skládá se ze dvou částí: pizzerie Maestro – ul. Javorová 728 a restaurace Maestro – ul. Štramberská 378. Obě tato místa si zakládají na slušné a chutné kuchyni a příjemném, nekuřáckém, prostředí.

Pizzerii Maestro naleznete v 1. podlaží nad prodejnou potravin Kauflandia. Kapacita této pizzerie je 24 míst – vhodné pro menší rodinné oslavy, posezení s přáteli a jiné akce dle domluvy. Nabízíme zde denní menu za 55 kč, široký výběr minutkových jídel a více než 30 druhů pizz. K příjemnému posezen Vás zve pivovar Hanušovice se svým prestižním jedenáctistupňovým pivem Holba – Šerák. A samozřejmě již dle názvu pizzerie, jedinečné pivo Maestro.

Kromě více něž 30 druhů pizz nabízíme i spoustu dalších jídel přímo v naší Pizzerii. Při úpravě všech jídel velmi pozorně dbáme na to, aby byla vždy připravena z čerstvých surovin. U nás vaří takové sobnosti jako je Ču kn a nebo Boženka Valůžková, vítězka kuchařských umění ČSSR z r. 1986.

Komplex Maestro se nadále vyznačuje svou jedinečností v rozvozu všech druhů pizz, asijských specialit a dalších jídel a doplňků. Rozvoz zajišťují spolehlivé vozy zn. Chevrolet dodány firmou Pavlas Truck Chlebovice.
Restaurace Maestro Kopřivnice Adresa : http://www.maestro-restaurant.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: restaurace, Maestro, Kopřivnice, kuchyně, někuřácké, pizza, speciality, denní me
Uloženo: 01.06.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde