Výklad karet - Sandra

V životě každého člověka nastane okamžik, kdy neví jak dál a potřebuje poradit. S pomocí karet můžete nahlédnout do budoucnosti. Pomohou Vám vyřešit složitou životní situaci a ukáži Vám, jakým směrem se Váš osud vyvíjí.

Výklad karet, naznačuje směr, kterým se bude Váš osud ubírat, pokud se budete chovat jako doposud. Pokud změníte své jednání, myšlení apod., změníte tím i svůj osud. Žádný výklad karet není závazný a neměnný, výklad naznačuje směr, kterým se Váš život vyvíjí, pokud něco nezměníte. Z toho důvodu, výklad pomohl již mnoha lidem, kteří se na mě obrátili.

Pokud budete mít zájem o mou pomoc, velice ráda pomohu i Vám.

Jmenuji se Sandra a výklad karet dělám již několik let. Za dobu mého působení jsem pomohla mnoha lidem a ráda pomohu i Vám.

K výkladu karet jsem měla přístup už odmala. Bylo to velké štěstí, protože jsem se učila od skvělé kartářky. Tato výborná žena mi postupně ukazovala, jak dokáží karty promlouvat, jak se do nich vcítit a jak více zdokonalovat svou intuici. Bez ní bych se zřejmě nikdy nedostala tam, kde jsem.

Je mnoho kartářek, které se vše učily dle knížek, některé jsou i přesto velice výborné a těmto kartářkám patří má úcta. Vím, že nebýt mé učitelky, jistě bych to sama v životě nezvládla. Postupem času a při získávání praxe jsem si našla svůj styl vykládání, se kterým jsem spokojená, a lidé, kteří se na mě obrátí, také.

Vykládám z Osho Zen Tarotu a přikládám i výklad žolíkový. K velkému výkladu přikládám i malý výklad, abychom se mohli více věnovat problému, který danou osobu trápí. Při výkladu jsem s každým v kontaktu na emailu, abychom mohli komunikovat. Takto můžeme problém probrat do detailu a najít řešení.


Budu velice ráda, když pomohu i Vám.


kartářka Sandra



Výklad karet - Sandra Adresa : http://www.vyklad-karet.euweb.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: výklad-karet, výklad karet, karty, kartářka, předpověď, budoucnost, sandra, věšt
Uloženo: 14.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde