StudentPoint ve víru dění

StudentPoint otvírá brány internetového světa, na který nejsou čeští studenti zvyklí. Žádné katalogové výpisy škol nebo vábničky na nezajímavé přednášky o ničem. StudentPoint vás vtáhne do víru dění!



StudentPoint je určen kulturomilcům, pro které jsou připraveny maximální přehledy dění, fotoreportáže z koncertů a recenze nejenom z provařených filmových hitů, ale také z divadelních představení přímo od studentů DAMU nebo třeba reporty z parties z pera zkušených mejdanových harcovníků. V brzké době web chystá dokonalého průvodce po festivalovém létu. Čtenáři StudentPointu jsou aktivní, čemuž se věnují hned dvě sekce - sport pro klasiky a xsport pro ty hladové po adrenalinu. Dálkami voní rubrika cestování, která však neztuhla v memorování tupých průvodců, ale nabízí osobní tipy a prověřené rady od mladých cestovatelů. Svět oblečení, šatů, hadrů, haute couture, ale i líčení a trendů přináší móda leckdy přímo z přehlídkových mol. O dění na své i cizí alma mater se studenti dozvědí ze sekce vzdělání, k orientaci v nákupech dopomůže shopping. Aby ale studenti vůbec mohli nakupovat, potřebují si udělat pořádek ve financích, k tomu jim dopomáhej rubrika peníze, která nabízí pomocnou ruku při organizování výdajů.



Nechybí e-shop s exkluzivními slevami pro čtenáře, aktuální výpis nejbližších akcí, aby nebyl páteční večer jen o pivku u televize, i fotogalerie s tím vizuálně nejzajímavějším, co je u nás k mání. StudentPoint je teprve na startu, ale už teď kolem sebe začíná vířit velká kola na stojatém brčálníku studentských serverů.

StudentPoint ve víru dění Adresa : http://www.studentpoint.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: studenti, články, kultura, sport, móda, cestování, soutěže, brigády
Uloženo: 12.05.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde