Ukažte světu své mazlíky

Registrovaní uživatelé mají možnost vytvářet profily svých zvířat a doplňovat je fotografiemi podobně, jako to děláme my u svých profilů na různých komunitních webech. Přitom nezáleží, jestli máte psa, kočku, kanárka nebo pštrosa. Všechny němé tváře, a to i papoušci, jsou zde vítány. Tyto zvířecí profily jsou spojené s diskuzí a také hodnocením s různými žebříčky. Zajímavou funkcí je také možnost spojovat jednotlivé profily do rodokmenů. Prezentování svých mazlíčků ovšem není to jediné, co na vás zde čeká.

Uživatelé mají dále také možnost vést svůj deník, ve kterém mohou psát články o svých mazlících nebo o zvířatech obecně. Můžete se tedy podělit také o všechny své zvířecí příběhy a nejen zvířata ukazovat. Dále samozřejmě nechybí také diskuze nebo inzerce.

Pokud se přihlásíte, můžete s ostatními uživateli komunikovat pomocí soukromých vzkazů a přidávat si je do přátel. Dále je také možné použít hlídacího psa. Ten za vás bude hlídat všechny akce uživatelů nebo jejich zvířat, které vás zajímají. Je toho opravdu hodně co vás na Zvířectvu čeká.

Přijďte také a ukažte své zvířectvo.
Ukažte světu své mazlíky Adresa : http://www.zvirectvo.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: zvířa zvířectvo malíci mazlíčci profily
Uloženo: 26.04.2009
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde