Vlastenecké fórum

Fórum Vlast, spadající pod "vlastenecké" stránky www.vlastenci.cz není fórem zapšklých nacionalistů a konzervativců. Je diskusním fórem běžných lidí různých věkových skupin, zájmů a zaměření. I když se fórum definuje jako "vlastenecké", není vlastenectví či snad nacionalismus jeho hlavním tématem. Diskutuje se na rozličná témata, především o české historii, současnosti, politice, Československu, vynálezech, osobnostech ale i úplně normálních běžných věcech a zážitcích.
Řídíme se pravidly demokratické diskuse, vyhýbáme se nadávkám, hádkám a sprostým slovům. Rasismus, xenofobie a podobné nenávistné projevy jsou nám cizí a dbáme na to, aby se na fóru vůbec nevyskytovaly. Na druhou stranu se nebojíme pojmenovat problémy pravými jmény a diskutovat o tzv. politicky nekorektních tématech, ale v rámci mezí slušnosti.
Fórum je polo-uzavřené -> je viditelné pro všechny příchozí, nicméně přispívat mohou jen registrovaní členové, kteří musí udat důvod své registrace. To slouží nejen k filtraci botů a spammerů, navíc to napomáhá udělat si obrázek o příchozím - co napsal za důvod? Napsal ho gramaticky správně, jakou má přezdívku a e-mail? Co z toho vyplývá? Díky těmto několika informacím zjistíme, kdo je daný přibližně zač a to tedy "na první pohled" a dokážeme si odpovědět na otázku, zda bude pro fórum přínosem. To znamená, zda se jedná o spammera nebo o slušného člověka. Tak chceme udržet kvalitní příspěvky na fóru a vyselektovat Ty, kteří by chtěli škodit a nebo by nediskutovali. Většinu příchozích uživatelů vpouštíme, tedy přibližně 99%, nejsme nijak předem zaujatí a v případech odmítnutí registrace se jednalo o podezření z nasazení bota nebo možnosti zavlečení spamu.

Takovým způsobem se snažíme udržet kvalitní a slušné fórum, navíc s přátelskou atmosférou. Přijďte mezi nás a popovídejte si o všem, co vás napadne... například o naší historii!
Vlastenecké fórum Adresa : http://forum.vlastenci.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: diskuse, vlastenectví, vlast, vlasť, patrioti, patriotismus, česká a slovenská h
Uloženo: 25.12.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde