Obrázky Auto - TOP.eu

Server s obrázky na plochu věnovaný automobilům, pozadí monitoru, wallpapery. U každého vozu je stručná charakteristika převzatá z veřejně dostupných zdrojů popřípadě z materiálů výrobců. Nabídka autobazarů členěná do kategorií. Na našich stránkách naleznete obrázky různých aut, které Vám zpestří plochu. Všechny obrázky jsou ve standardních rozlišeních a tak dokonale pasují na Vaši plochu.
Počet obrázků Vám jistě poskytne velký výběr, pro nás je však stále neuspokojující. Proto přidáváme další obrázky na plochu každým dnem.Vracejte se tedy častěji a dohlédněte na naší práci. Vaše spokojenost nás inspiruje k další činnosti do budoucna.
Všechny wallpapery jsou zařazeny podle automobilek - menu na levé straně a dále jsou obrázky řazeny dle jednotlivých typů aut. Toto řazení usnadní Vaše hledání, pokud máte alespoň rámcovou představu o tématu hledané tapety. Na pravé straně potom naleznete náhledy (miniatury) obrázků. Kliknutím na tuto miniaturu se otevře obrázek tapeta v plné velikosti. Tento obrázek tapety potom uložíte klasicky "pomocí pravého tlačítka myši".
Naší snahou je vyhovět opravdu všem a tak je každý wallpapers (obrázek - tapeta) k dispozici minimálně v rozlišení 1024x768. Většina potom v rozlišení 1600 x 1200.
Ať si vyberete kterékoliv rozlišení, můžete si obrázek - tapeta stáhnout zcela zdarma. Mějte ovšem prosím na mysli, že všechny obrázky - tapety jsou zákonným vlastnictvím jejich autorů a můžete je používat pouze pro své osobní účely jako pozadí ve Vašem počítači.
Server s obrázky na plochu věnovaný automobilům, pozadí monitoru, wallpapers. U každého vozu je stručná charakteristika převzatá z veřejně dostupných zdrojů popřípadě z materiálů výrobců.
Obrázky Auto - TOP.eu Adresa : http://www.auto-top.eu
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: obrázky na plochu, pozadí monitoru, wallpapery, auta, obrázky aut, auto, top, pe
Uloženo: 11.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde