Láska.Mefistofeles.cz

Láska je jednou z nejsilnějších lidských emocí. Dokáže v člověku probudit jeho nejlepší a nejsilnější vlastnosti a patří spolu se sexem a vírou k největším pozitivním citům. Ale co to vlastně láska je? Jak vzniká, jak probíhá, jak ji získat a udržet si ji? Odpovědi na tyto otázky najdete na tomto webu v jednotlivých sekcích.

Láska a chemie

Když se podíváme na osobu opačného pohlaví, náž mozek začne vyhodnocovat, zda se k nám daná osoba hodí a podle toho začnou v těle probíhat chemické reakce. Pokud mezi partnery vzplane láska, jejich těla začnou produkovat velké množství hormonů navozujících pocity štěstí a naplnění. V sekci Láska a chemie najdete informace o tom, co se děje s lidským tělem při seznamování i při vzplanutí a průběhu lásky.

Láska a sex

Láska, sex a romantika dokáži vybičovat člověka k vrcholným výkonům. Láska bez sexu není možná. Panuje-li ve vztahu muže a ženy správné porozumění a uplatňování lásky, sexu a romantiky, stává se jejich vztah nejduchovnějším prožitkem v životě. Sekce Láska a Sex je věnována správnému porozumění a spříznění lásky, sexu a romantiky.

Citáty o lásce

Láska je největší zážitek, jaký může člověk v životě zažít, proto je námětem nekonečné řady filmů, písní, básní a dalšího umění. V sekci Citáty o lásce najdete mnoho citátů o lásce a štěstí.

Testy lásky

Zamilovali jste se a chcete zjistit, jestli je vaše láska opravdová nebo jen krátkodobé poblouznění? V sekci Testy lásky si můžete vyzkoušet některý z odborných testů sestavený psychology a zjistit tak pravdu.

Zamilované SMS

Chcete potěšit svou lásku zamilovanou SMS? V sekci Zamilované SMS najdete zamilované smsky, které své lásce můžete poslat.
Láska.Mefistofeles.cz Adresa : http://laska.mefistofeles.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: láska, láska a chemie, láska a sex, citáty o lásce, testy lásky, zamilované sms
Uloženo: 06.11.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.5
Hodnocení webu: 2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde