glassperle

Naše firma Glassperle pochází z kraje bižuterie a skleněných korálků, je tudíž naším posláním a zájmem nabízet zákazníkovi kvalitní zboží, a tím udržet tradici, která se vždy nesla krajem okolo Jablonecka.
Na krajích lesů, či uprostřed luk je stále možné spatřit menší stavení s nápadně vysokými komíny, které se sami sobě podobají. Mnozí by si mohli pomyslet, zda je nestavil tentýž člověk. Jedná se o staré, již dávno zaniklé mačkárny skla (drikety), ve kterých již pece bohužel vyhasly a mistry, kteří toto řemeslo ovládali, by v dnešní době těžko někdo našel. Avšak je pár nadšenců, kteří se k výrobě malých korálků navrátili, našli zalíbení v této práci a rozhodli se tuto tradici obnovit. Právě tito nadšenci jsou ve firmě Glassperle.
Samotná výroba se zdá jednoduchá, ale pravda je opakem. Mačkáři musí mít nejen dobrou představivost, co se tvarů a forem týče, ale také musí mít vrozené umělecké cítění pro míchání jednotlivých barev či povrchovém dokončování. V neposlední řadě ovládají několik pracovních procesů, které vedou ke konečnému produktu. S těmito výrobky se můžete poznat blíže na stránkách firmy Glassperle.
Na těchto stránkách můžete nalézt nejrůznější polotovary a komponenty skleněné bižuterie. Pro lepší orientaci na našich internetových stránkách jsme jednotliví produkty rozdělili do sekcí podle druhu: kuličky ohňovky, kuličky listrovky, mačkané tvary, rokajl, sluníčka, návleky a komponenty, další potřeby pro šikovné ruce. Naší nejnovější sekcí jsou korálky s povrchovými úpravami (voskovky, AB, pokovy).
Náš sortiment se snažíme stále rozšiřovat o nové produkty, tvary a barevné kombinace. Ty může každý zákazník shlédnout v kolonce „Novinky“, kam každý měsíc přidáváme nové produkty, které jsou posléze zařazovány do příslušných kategorií.
Objednání je ze stránek Glassperle velmi jednoduché a to jen výběrem zboží a udáním počtu kusů. Zároveň neopomeňte shlédnout možné slevy či cenově výhodná balení, kterými můžete při své objednávce značně ušetřit.
Jak již bylo zmiňováno, z našich stránek si zákazník může vybrat z velkého množství nabízeného zboží. Pokud by jste měli po firmě Glassperle jiné požadavky, či svoji určitou představu, jak by váš výrobek měl vypadat, nebojte se nás kontaktovat a my se pokusíme vaší představu zrealizovat.
Abychom se vyvarovali možnému nedorozumění, upozorňujeme, že se při realizaci vaší konkrétní představy musí jednat o větší zakázku.
Všichni členové firmy Glassperle se s vámi těší na budoucí spolupráci a přejí vám pěkný den.
glassperle Adresa : http://www.kulicka-bizuterie.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Mačkané a skleněné perle, ohňovky, korálky, korálek k tvoření komponenty ze skla
Uloženo: 21.10.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1
Hodnocení webu: 1

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde