Stahujte videa z YouTube!

V této recenzi bych Vám chtěl představit nový web, který se zaměřuje na streamovaná videa známé uživatelům internetu zejména z portálů jako jsou YouTube nebo český Stream.
Tento web vznikl jako reakce na nedostatek informací o možnosti ukládání stremovaného videa v českém internetu. Některé weby nebo blogy občas možnost stahování z YouTube zmíní, ale prozatím neexistoval žádný ucelený informační web, který by se streamovaným multimédiím věnoval jako hlavnímu tématu. Tento web je tak svým tématem i obsahy článků unikátní nejen v českém prostředí.
Web je primárně zaměřen na mladší generaci, která o streamovaná multimédia jeví největší zájem, ale díky přístupné formě zpracování příspěvků budou informace přínosné pro každého.
Obsahem příspěvků na webu je přehled nejlepších internetových služeb a software týkající se streamovaného videa, které jsou dostupné zadarmo. Naleznete zde například různé služby, které umožní pohodlné stahování videí, nebo přehled možností, jak stáhnutá videa následně převést do formátů vhodných pro mobily a další přenosná zařízení.
Web se věnuje streamu ve všech ohledech, od základního popisu této technologie až po doporučené kodeky a přehrávače pro soubory flv, díky kterým budete moci stažená videa přehrávat v počítači. Na stránkách naleznete výhradně původní články, které nebyly publikovány nikde jinde.
Web využívá prověřenou blogovací platformu Wordpress, která je zárukou přehlednosti stránek a líbivého grafického prostředí. Jednotlivé příspěvky jsou logicky uspořádány a tematicky svázány do rubrik. U každého příspěvku je navíc možnost vyjádřit svůj názor v komentářích, nebo jej jednoduše oznámkovat pomocí jednoduchého systému hodnocení.

Stahujte videa z YouTube! Adresa : http://streamdownload.okamzite.eu/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: stream, download, stahovat, videa, youtube, flv, kodeky, přehrávače, konvertory
Uloženo: 13.08.2008
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.9
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde