VCPR - Výukové centrum piškvorek a renju

Mnoho lidí považuje piškvorky pouze jako zábavu, hodnou pro žáky na ukrácení dlouhých školních hodin. Ve skutečnosti jsou po celé Evropě tisíce hráčů, kteří se ji věnují i po opuštění škol a tráví tréninkem či analýzou hodiny a hodiny týdně.

Důvod je prostý: Čím více do piškvorek proniknete, tím více se vám budou zdát složitější a zajímavější. Objevíte spoustu taktických možností a s těžkými supeři můžete hrát hodinové bitvy a přetahovat se s nimi o každý kousek prostoru. Tito hráči neudělají žádnou chybu, nepřehlédnou trojku. Musíte mít lépe zvládnutou strategii hry.

V české republice existuje od začátku roku 2006 oficiální federace piškvorek a renju, která nám umožňuje pořádat mezinárodní turnaje. Tento web je pod křídly naší federace a má sloužit jako "studna vědění" a zároveň výukové centrum, kde najdete spoustu informací pro svůj hráčský rozvoj.

Najdete zde přehledná pravidla obou her, piškvorkového průvodce, který vás seznámí se základní taktikou, základní rozbor renju zahájení a další texty.

V další sekci si můžete stáhnout spoustu programů týkajících se piškvorek a renju.

Máme připraveno přes 70 herních situací, které můžete cvičně řešit v sekci "výuka online". Další funkcí je "sledování výkonnosti", kde si pomocí grafu sledujete pohyb vlastní herní kvality.

Další funkce webu jsou vždy uvedeny informačním textíkem, takže se na něm neztratíte.


VCPR - Výukové centrum piškvorek a renju Adresa : http://www.vcpr.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: piškvorky, renju, výukové centrum
Uloženo: 13.08.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.5
Hodnocení webu: 2.2

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde