Sekačky Honda

Ať už zvolíte elektrické, motorové či robotické sekačky, neprohloupíte.
Zahradní technika od Hondy si zakládá na určité kvalitě. Stejně jako jsou technologie kupředu, tak jde i Honda, proto odolnost a dlouhá životnost jsou samozřejmostí. V čem se liší sekačky od Hondy od jiných značek? Především intuitivním ovládáním, což se líbí především ženám, dále pak moderními technologiemi, jako je Smart drive, optiflow, rotostop, což ocení zase muži.

Vyplatí se elektrické sekačky?

Proč zvolit právě elektrickou sekačku Honda? I tyto sekačky dosahují srovnatelných výsledků s benzínovými modely. Jsou ty nejtišší v celé nabídce, nikterak nezaostávají v kvalitě sečení a spolehlivě, díky vzduchovým deflektorům, jež regulují směr a tok vzduchu, seberou každý kousek stébla. Trávník tak zůstane čistý a s perfektním střihem.

Multifunkční motorové sekačky

Motorové sekačky jsou ideální volbou pro rozsáhlejší zahrady a rozhodně nezklamou i profesionály z komunálních služeb. Honda má širokou nabídku čtyřtaktních motorových sekaček, s pojezdem i bez. Díky kvalitním materiálům, které jsou použity jak na tělo sekačky, tak i na žací systém, patří sekačky mezi špičku ve svém oboru.

Anglický trávník bez pomoci

Chcete mít anglický trávník bez starosti? Stačí si pořídit robotickou sekačku Honda Miimo. Jedná se o revoluční zahradní techniku. Seká pouze tam, kde má. Jak je to možné? Díky vodícímu drátku, který instaluje servisman pod trávník a vyznačí tak pouze ten prostor, kde chcete mít ten anglický trávník. Honda Miimo se přizpůsobí jak rozloze, tak chodníčkům i kytkám.
Sekačky Honda Adresa : http://www.hondastroje.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: sekačky, motorové sekačky, robotické sekačky
Uloženo: 17.04.2016
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde