Paintballgame.cz

Paintball jak ho neznáte:

Paintball již patří mezi klasické adrenalinové outdoorové aktivity a v České Republice už ho ani není třeba představovat. Adrenalinových bitev s barevnou municí se v Česku zúčastnili již stovky tisíc bojovníků a kdo si paintball ještě nezahrál, tak určitě alespoň zná někoho, kdo už tuto hru hrál a často ne jen jednou.

Paintballové hry nabízejí velmi silný adrenalinový zážitek a občas donutí účastníky podat až překvapivě hodnotné sportovní výkony. Také si tu všichni vyzkouší jak fungují ve stresových situacích a jak užitečná je týmová spolupráce. Pokud by si ale někdo myslel že to je vše co může paintball nabídnout, byl by na velkém omylu.

Paintball nemusí mít jen podobu klasické hry, kdy se dva týmy snaží vyřadit všechny soupeře, případně dobít vlajku nepřátelského týmu. Ne že by tyto varianty hry byly málo zajímavé, ale paintball nabízí mnohem větší možnosti. Pokud se do klasické hry přidá vojenská technika, trochu pyrotechniky, vše se spojí zajímavým scénářem a pokud to vše organizují opravdu dobří organizátoři, může být zážitek z paintballové hry ještě mnohem silnější.

Tento druh her se nazývá „scénářové hry“ nebo také „hry podle scénáře“. Inspirací pro organizátory těchto her jsou většinou skutečné události a skutečné bojové konflikty, jako například „Operace Black Hawk Dawn“, „Market Garden“ nebo „Stalingrad“, ale i počítačové hry jako je například „Counter Strike“ Cílem hráčů zde není jen vyřadit všechny soupeře, ale hlavně splnit konkrétní úkoly. Například dobít strategicky důležitý cíl, odminovat cestu, nebo získat indicie důležité pro splnění celé mise. Samozřejmě že o krvavé přestřelky zde není nouze, navíc tyto boje jsou díky zapojení vojenské techniky a dalším rekvizitám ještě napínavější a realističtější než při klasických hrách a díky všem těmto vylepšením mohou být zážitky z takové hry opravdu nezapomenutelné.

Pokud by jste se chtěli o těchto hrách dozvědět víc, případně pokud by jste měli zájem se některé hry přímo zúčastnit, tak se podívejte se na adresu www.paintballgame.cz


Paintballgame.cz Adresa : http://www.paintballgame.cz/cs/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: paintball, paintball praha
Uloženo: 09.10.2014
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde