Kraťasy, ve kterých se budete cítit skvě

KRAŤASY


Kraťasy nosí každý, kdo má rád volnost pohybu a trendy oblékání. Kraťasy jsou univerzálním oblečením od jara až do podzimu. Dá se o nich říci, že jsou multifunkční a praktickým doplňkem každého moderního člověka. Kraťasy od Altisport jsou vhodné na sport i pro běžné nošení. Sportovní kraťasy ocení každý, kdo jezdí na kole či bruslích, běhá nebo se věnuje turistice. Chcete-li být IN, rozhodně si vyberte kraťasy z jejich nabídky, která kopíruje nejmodernější světové trendy. Pokud hledáte kraťasy se zajímavými designovými prvky, stálou barevností a osobitým střihem, jste u Altisport na správném místě. Neváhejte a vyberte si kraťasy dle vašich představ, které máme jako vždy skladem a expedicí do 24 hodin.
Pod pojmem kraťasy si lze představit kalhoty v různé délce provedení střihu. Kraťasy mohou být tříčtvrteční, nad kolena nebo opravdu krátké sahající nejdále do půlky stehen. Také použití materiálů a zapínání je různé. Někdo dává přednost bavlněným kraťasům, někdo zase plátěným. U sportovnějších typů je obvyklé stahovat si kraťasy na tkaničku, u jiných se setkáme s klasickým zipem a knoflíkem. Vybírat můžete z opravdu veliké škály moderního designu a barevného provedení, které výrobci nabízejí. U pánů bývají oblíbené čtverečkované kraťasy, dámy dávají přednost spíše jednobarevným typům. Mladí lidé a to především chlapci mají pak rádi kraťasy se spoustou kapes.

Kraťasy na kolo


Pokud nejste zrovna sportovec, který jezdí na kole dlouhé tratě a nepotřebujete být vybaveni cyklistickým oblečením, jistě si na kolo vyberete spíše nějaké kraťasy, než dlouhé kalhoty. Dříve, než byla na kolech připevněna ochrana řetězu, často se stávalo, že se právě dlouhé kalhoty mohly namotat a hrozil pak buď úraz nebo nepříjemné skvrny od šmíru, které se těžko odstraňovaly. Proto má většina lidí v oblibě vzít si při jízdě na kole právě kraťasy. Kraťasy na kolo mohou mít různou délku, stejně tak jako při dalších sportech.

Koupací kraťasy


V poslední době se staly velmi oblíbené koupací kraťasy. Setkáváme se s nimi především u mužů, v nabídce jsou však i kraťasy určené i pro ženy. Tyto koupací kraťasy mají dvojí využití, kdy je lze v létě nosit jako běžné kraťasy, nebo je použít jako plavky. Jsou vyrobeny z materiálů, které mají dobré schnoucí vlastnosti a využití proto najdou, když se v létě prostě chcete smočit a nechcete se převlékat, nebo čekat než Vám klasické bavlněné kraťasy uschnou.
Kraťasy, ve kterých se budete cítit skvě Adresa : http://www.altisport.cz/kratasy
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: kratasy, kraťasy, pánské kraťasy, dámské kraťasy, koupací kraťasy, šortky
Uloženo: 06.08.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde