Nejsou vtipy jako vtipy

Vtipy jsou jedním z nejoblíbenějších zdrojů zábavy. Každý z nás si pamatuje alespoň jeden vtip. Ne však všichni dokáží vyprávět vtipy tak, aby vyzněly tak, jak mají. S takovým darem se rodí jen málokdo.

V dnešní době se vtipy šíří nejčastěji vyprávěním mezi lidmi a pak prostřednictvím internetu. Existuje velké množství serverů, které se vtipy zabývají. Pokud na takový web narazíte, často zapomenete na čas a jen brouzdáte v jednotlivých sekcích a hledáte ty nejlepší vtipy, jejichž vyprávěním vzápětí potěšíte své blízké. Jeden z takových portálů je například PeopleLovePeople.com. Vtipy jsou zde řazeny dle témat, čímž se velice zjednodušuje jejich vyhledávání. Jsou zde například vtipy o politicích, o manželství, vtipy o lordech, o tchyních a zapomenou nesmíme ani na kameňáky.

Nejsou však vtipy jako vtipy. Málokterý server se v dnešní době orientuje na sdružování vtipů kreslených. Ačkoliv takové vtipy patří k těm nejkvalitnějším a nejzdařilejším. Na rozdíl od klasických vtipů je totiž tvoří profesionálové, kteří si na jejich tvorbě nechávají záležet. Takové vtipy jsou nejčastěji publikovány v různých tiskovinách. Jednotlivá periodika si své autory předcházejí a dobře ví proč. Jejich grafický projev je nezaměnitelný a originální, čímž získávají vtipy na hodnotě. Takoví autoři vtipů poté často ty nejlepší vtipy ze své tvorby vydávají ve sbírkách.

Pokud jste sami zkusili někdy nějaký vtip vymyslet či v případě kreslených vtipů i namalovat, dobře víte, že to není nic jednoduchého. Proto pokud jste se ve vymýšlení vtipů dobří a vaše vtipy mají úspěch nejen mezi vašimi přáteli, není nic jednoduššího než je presentovat, aby potěšili více lidí. Na portálu PeopleLovePeople.com se jednoduše zaregistrujete a pak můžete veškerou svou autorskou tvorbu publikovat pod svým jménem nebo přezdívkou.
Nejsou vtipy jako vtipy Adresa : http://vtipy.peoplelovepeople.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: vtipy, humor, anekdoty
Uloženo: 08.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde