Seznamka - mezigenerační rozdíly

Pokud se vám nedaří seznámit se v běžném životě, může být právě seznamka tou pravou volbou pro vás. Spousta lidí se domnívá, že seznamky jsou pouze pro dospívající mládež, ale není tomu tak. Seznamka je pro všechny lidi na věku nezáleží, pro všechny, kteří hledají někoho blízkého.

Teenageři

Mladí lidé nejčastěji využívají internetové seznamky, kde hledají kamarádky na dopisování nebo své první lásky. Je to jednoduché, stačí si založit svůj profil, přiložit fotografii a pár informací o sobě, jako je věk, barva očí a vlasů, něco o vašich koníčcích a zálibách a pak už jen čekat, zda právě váš inzerát někoho zaujme a ozve se vám. Internetová seznamka však může být i nebezpečným nástrojem, lehce zneužitelným násilníky všeho druhu, takže ostražitost je na místě.

Dospělí lidé

Pokud se dospělí, lidé přihlásí do seznamky, většinou hledají životního partnera, kterého se jim nepodařilo nalézt v „běžném“ životě. Většinou využívají buď seznamek na internetu nebo Navštěvují různé seznamovací kanceláře. Ty organizují různé párty, které fungují jako „osobní“ seznamka. Tyto party jsou zaměřeny dle věkové kategorie, zájmů či bydliště. Navštívit takovou párty rozhodně není žádná ostuda, mnoho lidí takto nalezlo plnohodnotné životní partnery, kteří jsou buď příliš zaneprázdnění, příliš stydliví nebo prostě jen neměli zatím štěstí.

Senioři

Ti se většinou s internetem příliš nekamarádí a proto využívají různých seznamovacích kanceláří nebo zabrousí do některých z inzertních novin do sekce seznamka. Senioři většinou již životní partnery nehledají, spíše někoho blízkého s kým by mohli trávit volný čas, posedět a popovídat v kavárně nebo chodit na výlety do přírody.

Seznamka funguje v každém věku a pokud se vám nedaří v běžném životě najít toho pravého, může vám být velice nápomocna při hledání.
Seznamka - mezigenerační rozdíly Adresa : http://seznamka.peoplelovepeople.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: seznamka, rande
Uloženo: 08.04.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde