Nezapomenutelná dovolená v Liberci

Proč zrovna tato oblast? Známý zde před dvěma roky trávil svou dovolenou a nemohl si ji vynachválit.

Na internetu jsem našel místa a stavby, které bych rozhodně neměl vynechat a vyrazil jsem na třídenní zasloužený odpočinek od pracovního stresu.

Hned první den, po tom, co jsem našel vhodné ubytování Liberec, jsem ještě stihl projít centrum města. Navštívil jsem novorenesanční židovskou synagogu, která patří mezi největší synagogy v České republice. Odtud jsem zamířil do pár kroků vzdáleného Libereckého podzemí, které jsem se skupinkou lidí za doprovodu průvodce celé důkladně prozkoumal.

Další pozoruhodnosti Liberce a okolí jsem si nechal až na další den. V brzkých ranních hodinách jsem ze svého ubytování Liberec nabral směr Severočeské muzeum, kde jsem zhlédl expozice zaměřené na oblast uměleckých řemesel a průmyslu, ale také na regionální přírodovědu, archeologii a historii.

Po vydatném obědě v jedné z libereckých restaurací jsem si prohlédl zvířátka ve vyhlášené zoologické zahradě, kde jsem zejména obdivoval krásu bílého tygra. Dozvěděl jsem se zde, že Zoologická zahrada Liberec je nejstarší zoologickou zahradou v bývalém Československu, která chová celkem 170 druhů zvířat.

V podvečerních hodinách jsem ještě stačil navštívit překrásný novogotický kostel sv. Antonína Paduánského s dominantní 47 metrů vysokou věží. Nic víc už jsem ale během své návštěvy v Liberci nestihl. Poté, co jsem ve svém hotelu naposledy vyspal, jsem ráno odjel zpět domu. V tomto severočeském městě jsem strávil krásné tři dny, na které ještě dlouho nezapomenu.
Nezapomenutelná dovolená v Liberci Adresa : http://www.ubytovani-liberec-apartma.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: ubytování Liberec,Liberecko ubytování, ubytování na Liberecku
Uloženo: 08.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde