Perfektní tričko s humorným potiskem

Před časem jsem tento e-shop navštívil a byl jsem mile překvapen zajímavým výběrem triček pro muže i ženy. Vybere si zde opravdu každý, kdo má rád na svém oblečení neobvyklé názvy a potisky.
Kdo je čerstvým tatínkem, může si zde například koupit bílé tričko Mimi, které má potisk stojícího mimina, jemuž chybí hlavička. Nebojte se však, nejde o nic morbidního, ale spíše zábavného, neboť hlavičku má představovat nový majitel trička, protože tělo miminka končí právě u krku bavlněného trika. Některá další pánská trička jsou většinou s nějakým humorným potiskem, které vám může zvednout nebo zpříjemnit náladu. Originální pánské tričko může být i vhodným dárkem k narozeninám či ke svátku.
Nejenom muži si však zde přijdou na své. Pro dívky a ženy je zde například triko, které má nápis „Nezkoušej mě nasrat!“ a vedle je obrázek malého prasátka s vidlemi. Ideální tričko pro ženy, které chtějí své přítele a muže držet neustále v pozoru. Dámská trička jsou většinou v bílé nebo černé barvě.
Nezapomnělo se také na děti, i když výběr dětských triček je hodně omezený. K dispozici jsou pouze tři trička. Pokud máte ve výchově dětí určitý nadhled, můžete svému dítěti kupříkladu koupit triko s nápisem: „Vypadám jako andílek, ale zlobím jako čert“.
Výhodou e-shopu www.zabavnatricka.cz je, že můžete platit kartou, bankovním převodem nebo přes PayPal. Když si v e-shopu koupíte tři trička, jedno triko dostanete navíc zdarma. Přehledný a jednoduchý e-shop, kterému ovšem chybí trochu větší nabídka. Tento e-shop však bezesporu nabízí originální trička, která jsou pro všechny, kteří mají v oblibě anglický černý humor.
Perfektní tričko s humorným potiskem Adresa : http://www.zabavnatricka.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: trička s potiskem
Uloženo: 07.03.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde