Growshop Zelený Samet

GROWSHOP Zelený Samet


Green Velvet Grow

Naleznete zde širokou paletu zboží určené pro snadné pěstování kvalitních plodin nejen v domácích podmínkách. Všechny naše výrobky pocházejí od oficiálních distributorů na území ČR a všechny jsou certifikovány v EU.

Zákazníci kteří preferují ekologické a BIO produkty zde naleznou kompletní sortiment zboží s certifikáty RHP a Kiwa. Biologické zahradní substráty, kokosové substráty a čistě přírodní hnojiva na bázi netopýřího trusu - Bat Guano, Guanokalong či biologické řady tekutých hnojiv od ověřených výtobců jako Plagron, BioBizz atd. Samostatnou kapitolou je značka BioCanna, jež nabízí zahradní substráty a substráty z kokosového vlákna v té nejvyšší jakosti a celou řadu biologických hnojiv a doplňků s RHP certifikátem. Pestrá nabídka biologických fungicidních a insekticidních přípravků pro hubení škůdců a plísní bez nebezpečných látek pro člověka i přírodu.

Dále zde kromě bio hnojiv samozřejmě naleznete hnojiva minerální a organo-minerální. Z nabídky pěstebních stanů a boxů si vybere opravdu každý - od spořivých pěstitelů až po opravdové fajnšmekry. To samé platí i pro nabídku umělého osvětlení, kompletní sortiment HPS sodíkových výbojek od 150W - 1000W, CFL kompaktních úsporných zářivek určených pro předpěstování i celou vegetační fázi rostlin.

Trochu slabší grafickou úpravu webu vyvažuje přehledný a informacemi nabitý popis zboží. U většiny produktů jsou umístěny odkazy a obrázky s celkovou charakteristikou, kompletní a zcela úplné informace o zboží nebo přímo návody k použití.


Growshop Zelený Samet Adresa : http://www.growshop-zelenysamet.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Growshop, hnojiva, pěstební boxy, osvětlení, HPS, CFL
Uloženo: 20.02.2013
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde