stories.cz - povídkový portál

Stories.cz je povídkový portál zaměřený na publikaci amatérských povídek na internetu. Je vhodný především pro začínající tvůrce, ale inspiraci zde mohou jistě najít také tvůrci z řad pokročilých či profesionálů.
Svou povídku či příběh může bezplatně přidat úplně každý zájemce. Stačí kliknout na odkaz vložit a spolu se svou přezdívkou a e-mailovou adresou ji nahrát. Následně po zkontrolování administrátorem se Vaše povídka spolu s vaší přezdívkou a e-mailem objeví mezi nejnovějšími povídkami hned na úvodní stránce portálu.
Pouhým kliknutím na samotný nadpis povídky se dostanete do obsahu povídky, který si posunujete pomocí praktických šipek postraně. Na konci každé povídky je umístěno hodnocení. Známkami od 1 do 5 (jako ve škole) můžete dát najevo své sympatie či výhrady k právě dočtené povídce.
Pokud se nespokojíte pouze s hodnocením, je tu pro Vás další možnost, jak vyjádřit svůj dojem či kritiku povídky a to formou vložení svého diskuzního příspěvku do diskuze pod hodnocením.
Po návratu na úvodní stránku můžete dále vybírat z titulků nejnovějších povídek, případně na levé straně volit z jednotlivých tématických okruhů, kde jsou již zahrnuty také povídky se starším datem. Každý návštěvník má možnost zanechat svůj vzkaz na pravé straně v diskuzním mini-chatu nebo se může účastnit hlasování v anketě pod ním.

Portál Stories.cz je ideální způsob jak můžete smysluplně strávit svůj čas a také se dovědět na jak vysoké úrovni jsou právě Vaše slohové a literární schopnosti.

stories.cz - povídkový portál Adresa : http://www.stories.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: povídky,povídka,stories,zdarma,amatérské povídky,diskuze,hodnocení,příběhy
Uloženo: 22.01.2007
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 1.8
Hodnocení webu: 1.8

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde