RC modely

Nabídka RC modelů je skutečně rozsáhlá. Vedle typických modelů, kam spadají vozy, helikoptéry, letadla a lodě, tady najdete velkou nabídku tanků, ponorek, pracovních a stavebních strojů aj.
Jednoduše ať jste fanouškem silnic, oblohy či vody, zajisté si vyberete a najdete přesně to, co jste si přáli. Rozhodnete-li, že si nějaký model koupíte a shlédnete-li nabídku internetových obchodů můžete být trochu vyděšení obsáhlostí nabídky a různých variant.

Motor

Mezi nejdůležitější určitě patří motor. Je na výběr mezi elektromotorem a motorem na benzín. Patříte-li mezi začátečníky, jasně je lepší si koupit elektromotor. Je sice méně výkonný, než motor na benzín, ale jeho koupě Vás vyjde levněji. Co ale jednoznačně, jeho údržba je méně potřebná. Také si nemusíme dělat starosti ohledně kupování a pak následného nálevání pohonných hmot.
V úvodu nám jednoznačně bude stačit jediná baterie. Pak však doporučuji pořídit druhou, neboť doba, po kterou je motor schopen provozu mezi dobíjením je poměrně dosti krátká.

Tym modelu

Jestli že je nám jedno jaký druh modelu si koupíme, určitě je lepší nějaký model vozu. Naučit se jej ovládat je samozřejmě daleko jednodušší, než-li třeba letadla či vrtulníku. Pokud však máme sami vybráno, zda chceme auto, letadlo či něco jiného, máme vždycky možnosti, které jsou na ovládání jednodušší a naopak. U vrtulníků například je nejlepší koupit koaxiální. Má dvě vrtule nad sebou a
jeho ovládání je jednodušší a hlavně reaguje obratněji na naše příkazy. Přesněji by Vám však měli poradit sami prodejci, kteří by měli mít přehled o tom, co prodávají.
RC modely Adresa : http://www.rc66.cz/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: RC modely, RC auta, RC vrtulníky, RC letadla, RC lodě
Uloženo: 19.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde