Adrenalinové dárky

Chcete někoho ze své rodiny nebo známých obdarovat netradičním dárkem? Zkuste se obrátit na společnost Zážitkové dárky s.r.o, která svými službami nabízí velmi originální dárky k narozeninám, výročím, svátkům a dalším příležitostem. Není přece lepšího dárku než darovat někomu krásný zážitek, na který bude moci vzpomínat ještě mnoho let, nezůstane mu jen fyzický předmět, ale v paměti mu utkví hezké vzpomínky a emoce na den, kdy využil Váš dárek.
Společnosti nabízí opravdu hodně možností, ze kterých můžete vybrat ten opravdu vhodný zážitek. Jako dárky pro muže jsou vhodné zážitky z kategorie auto-moto, ve které jsou nabízeny projížďky tankem, v automobilu Hummer, v limuzíně, v obrněném transportéru nebo také na sněžném skútru. V kategorii pobyty a relaxace zase najdete vhodné dárky pro ženy, jako jsou různé wellness pobyty, netradiční masáže nebo romantické pobyty na krásných místech v České republice. Dalšími kategoriemi zážitků jsou zážitky ve vodě, kam patří například víkend na jachtě, wakeboarding a vodní lyžování, zážitky ve vzduchu, kde naleznete spíše adrenalinové dárky, jako je let balonem, indoor skydiving, let stíhačkou nebo let v simulátoru. Dalšími možnostmi z řad adrenalinových dárků je objednání únosu komandem (vhodné pro „surprise party“), vyzkoušení si výcviku jednotek SWAT, armádní výcvik nebo také Bungee jumping.
Společnost také nabízí dárky, které jsou i pro zážitkové agentury netradiční, v podobě akcí typu „Den modelkou“, „Modelkou na zkoušku“, „Dámská proměna“, kterou můžete znát z televize, „Ošetřovatelem v ZOO“ a spoustu dalších, stačí jen navštívit webové stránky a vybrat si z desítek možností, které jsou Vám nabízeny. Pokud si nejste jistí, co přesně by se oslavenci líbilo, ale chcete mu umožnit speciální zážitek, je Vám nabízena možnost zakoupit dárkový poukaz na různou hodnotu, s kterým si pak může obdarovaný vybrat přesně to, po čem nejvíce touží a co ho nejvíce zaujalo.
Adrenalinové dárky Adresa : http://www.zazitkove-darky.cz/adrenalinove-zazitky/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: adrenalinové dárky
Uloženo: 12.10.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde