Tandem Kunovice

Chcete na vlastní kůži pocítit vzrušující příval adrenalinu? Toužíte po nezapomenutelném zážitku s pořádnou dávkou emocí? Tandem Kunovice je ten nejjednodušší způsob, jak si splnit sen. Využijte skvělé nabídky, která se neopakuje! Zaručujeme vám atraktivní ceny. Najdete nás na letišti Kunovice, vzdáleném 4,5 km od Uherského Hradiště.

Průběh tandemu Kunovice

Nevíte, jak takový seskok probíhá? Nejdříve probíhá 15 minutová příprava na zemi, poté s pilotem vystoupáte do výšky 4 kilometrů, kde jste připoutání k tandempilotovi speciálním postrojem, a jste připraveni k výskoku. Následně vás čeká až 1 minuta nezapomenutelného volného pádu rychlostí asi 200 km/hod a následuje dalších 6-8 minut letu. Ještě stále váháte nad tandemem Kunovice ?

Vyzkoušejte svoji odvahu s tandemem Kunovice!


Podmínky tandemu Kunovice
Věková hranice je 8-88 let. Pokud vám ještě nebylo 18 let, je nutné doložit podpis zákonného zástupce. Maximální hmotnost je 105 kg. Po přistání obdržíte certifikát o absolvování seskoku. Chcete si svůj mimořádný zážitek zvěčnit na památku? Není problém! Můžete si u nás objednat záznam na DVD a fotografie.

Objednejte si tandem Kunovice na www.tandem-seskok-padakem.cz ještě dnes!

Tandem Kunovice Adresa : http://tandem-seskok-padakem.cz/letiste-tandemove-seskoky/tandemove-seskoky-kunovice/
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: tandem Kunovice
Uloženo: 27.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde