Teplé počasí je pryč a nastal čas hraní

Došli jste k závěru, že nevíte, co s volným časem? Letním měsícům učinil přítrž podzim a klimatické podmínky k výletům do přírody příliš nesvádí. Nepanikařte, pořád se nabízí digitální svět, který vám poskytne zábavu na spoustu hodin. Ať už to jsou placené PC hry na DVD, nebo browserové flashové hry , určitě se královsky pobavíte. Virtuální zábava pohltila stovky milionů pařanů na celém světě a není jediný důvod, proč byste si neměli sem tam zapařit i vy. Počítačové hry nejsou záležitost asociálů. PC hry milují hráči všech pohlaví, každého věku a víry. Ve světě virtuální zábavy si prostě všichni najdou to své a také vy brzy přijdete na to, která hra je pro vás jako stvořená.

Nechcete-li platit za placené hry na PC, vyzkoušejte onlinovku zdarma . Časy, kdy byly hry v prohlížeči nepovedenou napodobeninou normálních počítačových her na cédé či dévédé nosičích, jsou ty tam. I bez instalace si máte možnost zapařit vynikající gamesu, která vás doslova pohltí. Perfektním příkladem může být trojice online her, které pochází z dílny BIGPOINT.com. Pokud jste byli toho názoru, že hry v prohlížeči nestojí za nic, nebudete věřit svým očím. Krásný grafický kabátek, vydařený hudební doprovod a hlavně bezkonkurenční ovládání. Takové jsou současné browser hry bez obalu.

Máte-li rádi hry strategického žánru, sáhněte po klasice jménem Skyrama. V roli ředitele letiště budete mít za úkol vytvořit internacionální dopravní uzel. V opačném případě neuspějete a přenecháte místo na slunci konkurenčnímu podniku. Velmi populární jsou také hry pro milovníky fantasy , jako třeba Drakensang. Nabruste si meč a oprašte kouzelnou hůlku a zlikvidujte pár zlých bytostí. Ne, tak snadné to nebude, nepřítel je silnější, než jste si mysleli. Trojici uzavřeme skvělou strategií odehrávající se v karibské oblasti. Piratestorm je pirátská bitva, ze které vzejde jen jeden vítěz. veškeré online hry jsou zdarma a jedinou podmínkou, je blesková registrace.

Teplé počasí je pryč a nastal čas hraní Adresa : http://www.skyrama.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: online hry
Uloženo: 19.09.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde