RC vrtulník EasyCopter Colibri V4.5 PRO

Představujeme Vám RC vrtulník EasyCopter V4.5 Colibri. Jedná se o model nové generace- která přináší jak dříve nemyslitelné letové vlastnosti, ale i řadu vychytávek. Pro koho je tento RC model určen?
Vrtulník EasyCopter V4.5 doporučujeme všem, kteří vlastní dvourotorový RC vrtulník a chtějí přejít na profesionální jednorotorové stroje. EasyCopter Colibri V4.5 je náročností ovládání něco mezi těmito dvěma konstrukcemi, což usnadní přechod na velké stroje. Vhodný je ale i pro naprosté začátečníky, kteří chtějí rovnou přeskočit na ovládání nejjednodušší dvourotorové vrtulníky. Díky Colibiri si osvojíte základní ovládání jednorotorového vrtulníku na jednoduchém stroji, který nepotřebuje žádné složité nastavení a má levné a snadno vyměnitelné náhradní díly.
Vrtulník je dodáván ve dvou baleních. V základní verzi či ve verzi profipack, ke které dostanete dvě baterie a i síťový nabíječ a to vše v elegantním balení v hliníkovém kufru.
Co stojí určitě za zmínku je ovladač k tomuto modelu. Jedná se o čtyř kanálový ovladač pracující na frekvenci 2,4GHz. Ten je vybaven monochromatickým displayem, který zobrazuje všechna letová nastavení, jako je velikost výchylek, pozice trimů či aktuálně nastavený mód letu. Tím se dostáváme asi k největší přednosti tohoto ovladače. Pouhým otočením antény ovladače můžete ovladač přepínat mezi Modem 1 (plyn vlevo) či 2 (plyn vpravo) bez složitého rozebírání ovladače.
Nakonec to nejdůležitější, samotný RC vrtulník EasyCopter V4.5 Colibri. Ten se svými 28g a 195mm délky vypadá na první pohled jako běžný mini vrtulník. Hned na druhý pohled si ale všimnete, že je něco jinak. Hlavním rozdílem od levných mini RC vrtulníčků je jednorotorová. Ta vrtulník řadí mezi dospělé stroje. Vrtulník EasyCopter Colibri V4.5 se také jako dospělý stroj ovládá. O ovládání modelu se stará řídící jednotka. Ta na jednou tištěném obvodu v sobě integruje regulátor pro nosný i vyrovnávací ocasní rotor, přijímač, gyroskop i dvě serva ovládající desku cykliky
Na závěr bychom RC vrtulník EasyCopter Colibri PRO V4.5 doporučili úplně každému, kdo chce, jak se říká dostat za málo peněz hodně zábavy. Pro tento RC model mluví dobré letové vlastnosti, velká odolnost, snadná opravitelnost, nízká cena samotného RC modelu tak i jednotlivých dílů.

RC vrtulník EasyCopter Colibri V4.5 PRO Adresa : http://www.modelfun.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: rc vrtulník, easycopter colibri
Uloženo: 07.07.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde