Piercing jazyka není pro každého

Píchnutí jazyku, rtů nebo také jiných míst v oblasti úst může být oblíbené hlavně u zkušených přívrženců piercingu. Pro ty z vás, kteří nemají ještě dostatek zkušeností, uvedu několik důležitých poznámek, které ti doufám napomohou rozhodnout se. Nejdříve je potřeba uvést fakt, že odmítá 10 z 9 zubních lékařů :-) A to z důvodu, že piercing naráží na zuby, poškozuje jejich sklovinu a při delším působení nebo nárazech hrozí dokonce odlomení kousku zubu.

Dalším problémem, který může nastat, může být spolknutí - to v lepším případě znamená ztrátu pouze "pár korun" za nákup jiného piercingu, v tom horším pak střevní potíže , případně ucpání střeva a následný pobyt v nemocnici.

Potom se určitě připravte, že propíchnutí a zatěžkání způsobí poněkud malé problémy při výslovnosti, ale rychle si zvyknete. Potom vám doporučuji používat ústní vodu během čištění zubů, jelikož zde je údržba nesmírně důležitá a kartáčkem nejen, že se úplně nedostanete k pročištění místa vpichu, ale je velká šance se poranit.

Nebudu pouze odpuzovat, spousta lidí si jazyk nechává propíchnout k lepšímu prožitku partnera při orálním sexu - kdo nezkusil, netuší, oč přichází!
Piercing jazyka není pro každého Adresa : http://www.piercingate.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: piercing, piercing do jazyka
Uloženo: 27.06.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde