Zábava, jaká tu ještě nebyla

Opět se blíží každoroční firemní večírek? Připravte něco, co tu ještě nebylo a zvedněte kolegy ze židlí! Obraťte na agenturu Svět atrakcí a mile překvapte své kolegy. Zajišťujeme pronájem atrakcí za velmi příznivé ceny. Navíc není nabídka omezena pouze pro Českou republiku, naše služby můžete využít i na Slovensku. Doprava zdarma je samozřejmostí. Neváhejte nás kontaktovat.
Na firemních večírcích se mají pracovníci sblížit a užít si dohromady trochu zábavy. To vede k lepším vztahům na pracovišti a tím pádem i k lepším výkonům. Proto byste měli být při plánování takového večírku kreativní a předvést se v nejlepším světle. Pronájem atrakcí se postará o jedinečnou zábavu.
Objednejte si simulátor F1. Každý bude nadšený, že si může vyzkoušet jízdu v kokpitu formule F1. Formule má přední křídlo, je však bez kol a zadního křídla. Volant má navíc zpětnou vazbu. Díky tomu si budete po chvíli jízdy připadat jako v opravdovém závodě. Obraťte se na Svět atrakcí a připravte svým kolegům a přátelům originální zábavu.

Zábava, jaká tu ještě nebyla Adresa : http://www.pronajematrakce.cz/stranky/firemni-party.htm
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: pronájem atrakcí, simulátor f1, simulátor formule, atrakce
Uloženo: 04.04.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde