Úžasný skákací hrad na dětské oslavy

Organizujete dětský den a chybí vám ta pomyslná třešnička na dortu? Nevíte jaké překvapení vymyslet pro své dítko k narozeninám? Máme pro vás řešení. Pronajměte si dětskou atrakci na celou dobu konání akce. Naše agentura Svět Atrakcí vám nabídne spoustu různých atrakcí pro malé, skákací hrad nebo nafukovací skluzavka, ale i velké, rodeo býk.
Poradíme vám, s jakou atrakcí rozzáříte dětská očka
Nafukovací skluzavku či skákací hrad si děti zaručeně užijí nejvíc. Které dítě by si neužilo skákání, při kterém vyskočí mnohem výše? Skákací hrad je z pevného a měkkého materiálu a vaše ratolesti jsou tak v bezpečí. Nemusíte se obávat dlouhého hlídání u hradu součástí našich služeb je také profesionálně vyškolená obsluha, se kterou budou vaši andílci v bezpečí.
Na již zmiňované nafukovací skluzavce si děti také užijí spoustu legrace. Možná je vaše oslava natolik velká, že jedna nafukovací skluzavka nestačí? I teď pro vás máme řešení. Dvoj-skluzavka se hodí pro větší počet zúčastněných. Svět Atrakcí je tu pro vás, aby z oslavy narozenin udělal tu nejzábavnější oslavu ze všech.

Úžasný skákací hrad na dětské oslavy Adresa : http://www.pronajematrakce.cz/atrakce/skakaci-hrad.html
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Skákací hrad, Nafukovací skluzavka
Uloženo: 03.02.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde