Guess kabelky

Guess je americká společnost, která působí po celém světě včetně České republiky. Vznik této firmy se datuje již do roku 1977, kdy ji společně založili bratři Georges, Armand, Paul a Maurice Marcianovi. Ačkoliv byli tito bratři původem z Francie, netrvalo dlouho a jejich výrobky ovládly Ameriku a posléze i celý svět.
Značka Guess nabízí oblečení, obuv, celou řadu doplňků a parfémů. Mimo jiné však vyrábí i dámské kabelky, které se staly opravdovým fenoménem mezi kabelkami. Nyní jsou totiž kabelky Guess na špičce mezi nejprodávanějšími kabelkami vůbec, a to mezi bohatými i obyčejnými ženami.
Oblíbenost kabelek Guess vychází zejména z jejich dokonalého zpracování a velmi vysoké kvalitě. Rozhodně se však nejedná o kvalitní kabelky bez nápadu, ba naopak. Kabelky Guess jsou ceněny také pro svůj nadčasový design a eleganci.
Mnoho žen si přeje mít pravou kabelku Guess, ale je nutno říci, že celá řada těchto kabelek není zrovna nejlevnější. Ačkoliv Guess vyrábí i méně luxusní levné kabelky za přijatelné ceny, cena opravdových Guess kabelek je vysoká.
Guess levné kabelky však můžete sehnat i díky akcím, výprodejům nebo můžete nakupovat kabelky online. Také je třeba říci, že není třeba zoufat nad investovanými penězi, protože kabelky Guess Vám díky své nadčasovosti vydrží nejen materiálem, ale také vzhledem.
Guess kabelky Adresa : http://www.mose.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Guess levné kabelky, levné kabelky, guess kabelky
Uloženo: 22.01.2012
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde