Shakes a fidget

Shakes a Fidget je populární volně dostupné MMORPG (masivní multiplayerová hra na hrdiny) určené pro hraní v internetovém prohlížeči počítače. Shakes a Fidget vznikla na motivky úspěšného fantasy komiksu, jehož hrdiny je bojovník Shakes a kouzelník Fidget.
Po registraci na vás nejprve čeká výběr rasy a povolání. Ve hře si můžete vybrat z celkem osmy různých národů – elf, temný elf, člověk, trpaslík, ork, skřet, gnóm nebo démon, a z 3 povolání – kouzelník, bojovník, průzkumník. Potom co si vyberete rasu a povolání vám již nic nebude bránit v pronikání do tajů fantasy světa, v kterém se můžete pohybovat samy nebo s dalšími hráči. S nimi je pak možné utvořit cech a užít si tak hru naplno.
Jak začít?
Až si vytvoříte postavu podle svých představ a trochu se rozkoukáte v kouzelném fantasy světě, tak by vaše první kroky měli směřovat do centra dění – hospody. V ní se nejen setkáte se zajímavými postavami, ale hlavně tam jsou zadávány úkoly. Jejích plněním získáte reputaci, zkušenosti a samozřejmě i spoustu zajímavých věcí a zbraní. Ty se vám pak budou velmi hodit pro postup hrou. Dalším důležitým místem ve hře je hlídka. Na hlídce si totiž můžete vydělat nějaké peníze, za které si potom můžete koupit nové zbraně.
Shakes a fidget Adresa : http://shakesafidget.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: shakes a fidget, shakes a fidget hra, shakes a fidget online
Uloženo: 18.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde