Online hra Zoomumba

Máte rádi dlouhodobé online hry? Jestliže jste fanouškem online her, které Vás zabaví nejen na chvíli, ale třeba i na dlouhé měsíce, můžete vyzkoušet hned několik her. Nejčastěji se však jedná o témata válečná a bojovná, jako jsou Divoké kmeny nebo Travian. Chcete-li si v klidu budovat něco, co Vám nikdo nezničí, zahrajte si hru Zoomumba.
Jak název napovídá, v této hře bude Vaším hlavní náplní vytvářet svou vlastní zoologickou zahradu. A že to není úkol jednoduchý, se ukáže hned na začátku. Do rukou dostanete zoo, která příliš neprosperuje a právě do ní musíte nalákat lidi a začít opravdu vydělávat.
Postupem času budete mít možnost do své zoo nakoupit další zvířátka a dekorace, které přilákají zákazníky a Vám zvýší zisk. Ten je opět potřeba investovat. Vše si však můžete udělat podle Vašich představ.
Krásné grafické zpracování a jednoduchá hratelnost Vás přesvědčí o zábavnosti takovéto na první pohled ne moc zajímavé činnosti. Nenajdete tu totiž pouze nudné neviditelné zlepšování, ale k dispozici budete mít celou dobu i 3D pohled na celou zoo včetně pohybujících se návštěvníků a zvířat. Požitek ze hry je tak daleko větší. Vyzkoušejte sami a uvidíte, že hra Zoomumba online Vás překvapí svoji propracovaností.
Online hra Zoomumba Adresa : http://hrazoomumba.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: zoomumba, hra zoomumba, zoomumba online
Uloženo: 04.12.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde