Zážitková agentura splnsicokoliv.cz

Touto cestou se podařilo našim klientům dopomoct k dosažení mnohdy celoživotního snu a tím vytvořit nezapomenutelné zážitky. Pomůžeme Vám splnit si vlastní sen nebo darovat nevšední dárek pro Vašeho partnera, děti, přátele. Nabízíme nevšední adrenalinové, romantické a netradiční zážitky pro jednotlivce, páry i pro celou partu přátel za ceny dostupné všem, které naleznete na internetové adrese: http://www.splnsicokoliv.cz
Protože naše působnost je po celé ČR a také na Slovensku, jistě si z nabídky vybere úplně každý z vás. Ať je Vaše přání jakékoliv, uděláme vše proto, aby bylo v co nejkratší době realizováno. Prožijete s námi mnoho nevšedních zážitků, které mohou okořenit nejen Váš život.
Vzhledem k tomu, že lidské sny a přání jsou u každého velmi specifické, a naše standardní služby jsou koncipovány pro širokou veřejnost, nabízíme klientům, kteří si nevyberou z naší nabídky, realizaci zážitku na míru. Je jen na Vás říct nám své požadavky, svěřit se s vizí Vašich představ. Náš tým pak dle možností trhu zrealizuje dané přání podle přání klienta.

Co nabízíme:

Adrenalinové zážitky a dárky
Adrenalinové dárky zahrnují automobilové zážitky, zážitky ve vzduchu i na souši. Naši kompletní nabídku adrenalinových zážitku a dárku naleznete na: http://splnsicokoliv.cz/adrenalin.html

Romantické zážitky a dárky
Romantické zážitky a dárky zahrnují wellness pobyty, lázeňské pobyty, víkendové romantické pobyty ale také netradiční romantické zážitky jako například masáže, koupeme, nebo dárky ke svatebním a jinak důležitým okamžikum. Naši kompletní nabídku romantických zážitku a dárku naleznete na: http://splnsicokoliv.cz/romantika.html

Netradiční zážitky a dárky
Netradiční zážitky a dárky zahrnují nevšední netradiční prožití volného času, jako například odpoledne s pravým houbařem nebo jízdy ve formuli 1. Naši kompletní nabídku netradičních zážitku a dárku naleznete na: http://splnsicokoliv.cz/netradicni.html

Gadgets dárky
Určitě se mnoho z vás setkalo se situací, že nevěděli jaký dárek svým blízkým koupit. Náš internetový obchod vám na stránkách http://splnsicokoliv.cz/darky.html v takové situaci Vaše rozhodování určitě usnadní. Máte-li rádi veselé a hlavně originální dárky, pak si na našich stránkách http://splnsicokoliv.cz/darky.html jistě vyberete.

Jaká je filozofie a zásady naší firmy zážitková agentura splnsicokoliv.cz?

Flexibilita:
Někdy přesně víte, co je Vaším přáním, či přáním obdarovávaného. Někdy však nikoliv. A to je důvod, proč nabízíme ke koupi nejen konkrétní dárek nebo zážitek, ale také jeden z našich otevřených dárkových certifikátů. Na základě certifikátu má příjemce možnost vybrat si jeden z dárků nebo zážitků v předem dohodnutém termínu, který splňuje jeho požadavky.

Kvalita:

Náš tým odborníků má důkladně prozkoumány všechny partnery, aby zajistil, že jsou skutečně "nejlepší ve své třídě." Musíme pečlivě zkoumat, jak dlouho byli v podnikání, profesní sdružení, ke kterému patří, a v neposlední řadě spokojenost jejich zákazníků. Můžete relaxovat s vědomím, že Vaše rodina, přátelé a kolegové budou v rukou odborníků.

Cena:

V současné době je na trhu nepřeberné množství zážitkových agentur, které nabízejí zážitky za skvělé ceny. Naše firma se vydala cestou kvality a stoprocentního servisu. Proto nabízíme zážitky z vyšší cenové kategorie, u kterých je podmínkou kvalitní servis a služby.

Často kladené otázky zákazníků před objednáním zážitků nebo dárků:

Potřebuji vědět při koupi dárku nebo zážitku konkrétní datum realizace?

Ne, je možné si koupit některý z našich dárku nebo zážitků bez plánování konkrétního data. Příjemce má až 1 rok k tomu, aby si zvolil datum, které mu nejvíce vyhovuje.

Je možné vyměnit zážitek, pokud příjemce nebude mít chuť nebo nebude chtít absolvovat vybraný zážitek?
Ano, i tato možnost existuje. Po dobu platnosti darovacího poukazu má příjemce možnost vyměnit daný zážitek. Pokud se obdarovaný rozhodne pro dražší zážitek, je povinností zákazníka doplatit tento rozdíl. Pokud se zákazník rozhodne pro levnější zážitek, je přeplatek ceny vrácen zákazníkovi.

Je možné koupit pouze dárkový poukaz bez výběru konkrétního zážitku?

Samozřejmě! K tomuto slouží univerzální poukaz, který má platnost jeden měsíc od data vystavení. V tomto období je potřeba vybrat daný zážitek.

Co všechno zákazník dostane poštou?

Klient v dárkovém balení obdrží dárkový certifikát a současně dodatkový dárkový certifikát, který obsahuje všechny potřebné informace k uskutečnění zakoupeného zážitku. Oba tyto certifikáty pak pro kontrolu předložíte při realizaci zakoupeného zážitku.

Potřebujete dárek v co nejkratší době?

I s touto variantou počítáme a proto je pro Vás připraveno několik řešení. Pokud potřebujete předat dárek do 24 hodin, doručíme Vám zakoupený zážitek expresní službou až do domu, případně na jiné místo. Může se ale stát, že potřebujete zážitek v co nejkratší době, třeba i v rozmezí několika hodin.Nezoufejte, i toto se dá lehce vyřešit. Pro tento případ máme připraveny tzv.on-line certifikáty, které Vám jsme schopni zaslat do několika minut od zaplacení.

Co může ovlivnit realizaci mého zážitku?

Vzhledem k tomu, že některé naše zážitky jsou realizovány venku, tak v tomto případě je hlavní nepřítel nepříznivé počasí. Pokud se stane, že se vlivem nepříznivého počasí nemůže realizovat Váš zážitek, jste o této skutečnosti včas informováni.

Dovolujeme si Vás touto cestou upozornit na nepodceňování včasné rezervace Vámi vybraného zážitku. Vzhledem k tomu, že některé služby v naší nabídce jsou unikátní a mají pouze jeden termín realizace, je nutné dodržovat doporučenou dobu realizace. V opačném případě se může stát, že například Vámi vybraný termín realizace bude obsazen a náš tým Vám bude muset nabídnout jiný termín požadovaného zážitku.

Máte - li otázku, na kterou jste zde nedostali odpověď, nevá
Zážitková agentura splnsicokoliv.cz Adresa : http://www.splnsicokoliv.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Zážitky, dárky, Adrenalin, romantika, netradiční dárky, wellness, služby, gadge
Uloženo: 28.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde