Divoke kmeny online

Divoké kmeny jsou jednou z nejpopulárnějších prohlížečových her v České republice. Za svou popularitu vděčí zejména zajímavému prostředí a vysoké hratelnosti. V divokých kmenech se totiž ocitnete v kůži vládce malé středověké vesničky. Vaším úkolem je starat se o svou vesnici, její rozvoj a ochranu před nepřáteli (respektive dalšími hráči). Hraní hry je samozřejmě zdarma a můžete si ho užít v prohlížeči internetového prohlížeče.
Na začátku vašeho středověkého dobrodružství se budete nejvíce starat o vaší vesnici. Budete se muset postarat o stavbu budov, těžbu surovin a postupné budování vojska. To vám pomůže ochránit vesničku před nepřáteli nebo dobývat ostatní vesnice.
Budovy v Divokých kmenech
Ve hře máte možnost postavit si celkem 16 různých budov, které mají rozličné funkce. Navíc většinu z těchto budov je možné dále vylepšovat na vyšší level a vytěžit tak z budovy maximum (čím má budova vyšší úroveň, tím rychleji plní svou funkci). Budovy jsou určeny pro získávání zdrojů a surovin, další jsou pak určeny hlavně pro výcvik armády.
Jednotky v Divokých kmenech
Ve hře se můžete setkat s několika typy vojenských jednotek. Ty se pak rozdělují do dvou hlavních skupin – na jednotky určené na útok a jednotky určené na obranu. Každá z jednotek má své silné i slabé stránky a při hře tak budete muset pečlivě rozmýšlet, proti jakým jednotkám je pošlete na steč.
Divoke kmeny online Adresa : http://divokekmeny.net
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: divoke kmeny, hra divoke kmeny, divoke kmeny online
Uloženo: 26.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde