ONE BY ONE napříč Evropou

Zde je několik příkladů:
Londýn, UK

Zaměstnanci a distributoři společnosti Amway zorganizovali módní přehlídky v prostorách Amway Experience centra, aby získali prostředky pro úrazové centrum a terénní program pro děti v odlehlých vesnicích v Nepálu.
Amway - Dam tot Damloop runAmsterdam, Nizozemsko

Amway sponzoroval běh s názvem „Dam tot Damloop run“, na kterém se sbírali prostředky pro UNICEF na podporu škol v Mosambiku. Více než 75 zaměstnanců a distributorů ze šesti zemí se zúčastnilo tohoto desetimílového běhu.
Moskva, Rusko

Dvě běžecké kampaně Nutrilite se uskutečnily jako součást Mezinárodního maratonu míru v Moskvě, kterého se zúčastnilo více než 1000 distributorů Amway. Výtěžek putoval tentokrát na projekt „Equal in Sport“ podporující rovnocennost na školách pro děti s postižením.
Vídeň, Rakousko

Amway podporou běhu „Business Run“ ve Vídni pomohl při sbírání prostředků pro „Kinderkrebshilfe“, která pomáhá dětem s rakovinou.
Bratislava, Slovensko

Amway byl sponzorem běhu „River Park Night Run“, kterého se zúčastnilo 80 Amway distributorů. Svou účastí v tomto devět kilometrů dlouhém běhu se podařilo vysbírat finanční prostředky pro UNICEF.
Kodaň, Dánsko

S podporou Amway distributorů, 14 Amway týmů se zúčastnilo každoročního pětikilometrového štafetového běhu, kde se získali peníze „Julemærkefond“, organizaci, která podporuje děti ze speciálních škol.
Kyjev, Ukrajina

Amway - Kiev, UkraineBěhem Amway road show, která se jezdí napříč krajinou, Amway dobrovolníci postavili dětská hřiště v sedmi regionálních nemocnicích, které pomohou více než 30 000 dětem.
Stockholm, Švédsko

Amway vyzval své distributory, aby se zúčastnili v „Bellman“ štafetovém běhu na 5×5 km. Na tuto výzvu zareagovalo 230 lidí, přičemž tím přispěli k vysbírání prostředků pro Červený kříž, podporuje tak záchranné práce v oblasti Afrického rohu.
Peiting, Německo

Na letošních „Pfaffenwinkel Radrundfahrt“ cyklistických závodech se Amway zúčastnil s 200 cyklisty, a tak tvořil největší skupinu účastníků. Za každého cyklistu Amway přispěl částkou 25 € organizací „Kunterbunt“, která zajišťuje prázdninové setkání a exkurze pro postižené děti a teenagery.
Paříž, Francie

Zaměstnanci a distributoři Amway se zúčastnili druhého ročníku „Heroes Race“, zaměřeném na inkaso částek finančních prostředků pro organizaci Theodora, která přináší do dětských nemocnic klauny.
Miláno, Itálie

Amway podpořil tábor „Milan Junior Camp“, který zajistil přístup pro znevýhodněné děti a také zajistil dětem se speciálními potřebami možnost navštívit fotbalový tým AC Milán.
Krakov, Polsko

Amway zaměstnanci a distributoři vybudovali a otevřeli dětské hřiště za přítomnosti vládních představitelů Polska a USA.
Kdo je Amway?

Společnost Amway patří do velké holdingové skupiny Alticor inc. Amway byla založena v roce 1959 Jay Van Andelem a Richardem DeVosem. V roce 2010 společnosti a skupiny prodávající zboží spadající pod Alticor hlásily vzrůst tržeb o 9,5% a dosáhly tak 9,2 miliardy dolarů za rok. Mezi produkty, které Amway celosvětově prodává, patří výrobky péče o domácnost, péče o tělo, kosmetika, doplňky stravy, zařízení na úpravu vody a vzduchu, nádobí a řadu dalších doplňkových výrobků. Velkou pozornost nyní věnuje vývoji, výrobě a prodeji kosmetiky a doplňků stravy. Amway působí ve více než 80 zemích a teritoriích a je vedoucí společností přímého prodeje na světě.
ONE BY ONE napříč Evropou Adresa : http://amway-business.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Amway, One by One, Amway One by One, Dam tot Damloop run, UNICEF, Nutrilite, Amw
Uloženo: 11.11.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde