Farmářské hry

Farmaření hry se v poslední době staly jedním z nejoblíbenějších žánrů online her. Za svou popularitu vděčí zejména hře Farmville, která se stala jednou z nejoblíbenějších her na sociální síti Facebook. Úkolem hráče ve farmářských hrách je obvykle vybudovat prosperující farmu. Při tom se samozřejmě musíte postarat o chov hospodářských zvířat a pěstování plodin a jejich prodej na trhu. Nejinak je tomu i u dvou nejpopulárnějších farmářských online her: Farm Frenzy a Farm Mania.
Ve hře Farm Frenzy se ocitnete na malé farmě, o jejích chod se budete muset postarat samozřejmě vy. Hráč na začátku hry dostane k dispozici pouze pár korun a pár zvířat, o něž se musíte postarat a sbírat jejich plody – např. vajíčka. Ty pak můžete prodat na trhu a za obdržené peníze nakoupit nová zvířata a budovat tak farmu.
Farm Mania je další populární onlinovkou z farmářského prostředí. Ve hře se ocitnete v kůži mladé slečny, která má sen vybudovat velkou a prosperující farmu. Úkolem hráče ve hře je samozřejmě mladé farmářce pomoci v jejím snažení a pomoci ji vybudovat tu nejlepší farmě v okolí. Na rozdíl od Farma Frenzy je Farm mania více postřehovou hrou než strategií. I přes to se jedná o výbornou zábavu, kterou si mohou užít i mladší hráči.
Farmářské hry Adresa : http://farmarskehry.com
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Farmářské hry, Farmářské hry online, Farma hry
Uloženo: 06.10.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde