Hry pro dva hráče online

Online hry jsou jednou z nejoblíbenějších zábav na internetu. Lidé je mají rádi zejména kvůli jejich jednoduchosti a tomu, že jsou zdarma. Navíc online hry není potřeba instalovat. Většina online her je bohužel udělána pouze pro jednoho hráče. Existují ale i hry, které si může užít i dva a více hráčů. Na následujících řádcích vám představím ty nejlepší zástupce hry pro dva hráče online .
Castle Wars
Ve hře Castle Wars je úkolem hráče postavit stopatrový hrad nebo zničit hrad protihráče. Jedná se o velmi zábavnou a návykovou hru, u které se rozhodně nebudete nudit. Ve hře můžete nejen útočit na nepřítele, stavět vlastní hrad, krást a těžit suroviny a samozřejmě i rozšiřovat vlastní armádu.
Big Battle Tanks
V bitevní hře Big Battle Tanks dostanete svůj tank, se kterým se budete snažit v krvavém souboji (v módu deat match) porazit až pět nepřátel. Za své snažení v každém kole budete adekvátně odměněni a za takto získané peníze si pak budete moci pořídit výzbroj pro kolo další.
Blob Wars
Blob Wars je logickou hrou pro dva hráče, ve které je vaším úkolem obsadit nepřátelská pole. Samozřejmě platí, že kdo obsadí více polí, tak vyhrál.
Bow man 2
Ve hře Bow man 2 využijete zejména své logické myšlení, přesnost a odhad. Vaším úkolem totiž je nejprve najít svého protihráče a následně ho zničit. Protivník má samozřejmě úkol stejný.
Hry pro dva hráče online Adresa : http://hryprodva.eu
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: Hry pro dva hráče online, hry pro 2, hry pro dva hráče
Uloženo: 25.09.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde