Recepty na skvělé dorty

Rádi byste udělali radost svým blízkým o jejich narozeninách? Můžete jim například upéct dort nebo ho vyrobit bez pečení. Chcete-li se inspirovat přípravou dortu, můžete navštívit server recepty dorty, který Vám nabízí širokou paletu nejrůznějších dortů a to jak pečených tak nepečených. Pod pojmem nepečený dort si však nepředstavujte pouze recepty na dorty, které jsou zhotoveny z piškotů či nějakých sušenek. Tento server vám poradí jak vyrobit dorty například z uzeniny, ručníků či oblečení. Tyto dorty nejen skvěle vypadají, ale jsou i užitečné a praktické.

Dorty pro každého


Recepty na dorty jsou předávány z generace na generaci a my věříme, že recepty které jsme pro vás umístili na internetových portálech, se stanou pro většinu z Vás natolik atraktivní, že jej budete považovat za rodinné. Myslíme samozřejmě i na lidi, kteří by neměli jíst sladké, jako jsou lidé s cukrovkou, a proto u nás naleznete několik receptů na dorty, které jsou zhotoveny výhradně ze slaných ingrediencí. Slané recepty na dorty se začínají uplatňovat více a více. Nesmíme však zapomínat, že naše tělo potřebuje pro správné fungování příjem cukru, a proto se nic nestane, když si jednou za čas dopřejeme klasický sladký dort. Pro lidi s dietou a cukrovkou doporučím ze sladkých dortů dia dorty. V případě, že máte velkou rodinu, bude asi vhodnější pořídit klasický sladký dort a rodinným příslušníkům, kteří trpí cukrovkou, nabídnete menší porci.

Slané dorty


Rádi byste udělali radost svým blízkým, kteří nemají moc rádi sladké dorty? V tom případě můžete překvapit rodinu a upéci slaný dort. Na internetových stránkách recepty dorty najdete mnoho receptů a návodů jak připravit chutný slaný dort. Základem takovýchto slaných dortů většinou bývá chleba – toustový nebo obyčejný. Dále jsou vyráběny z nejrůznější uzeniny, sýra a jiných slaných výrobků. Jestliže chcete oslavenci dát něco praktického, ale originálně zabaleného, můžete mu připravit dort, který bude vyroben z ručníků. Návod na výrobu takovéhoto dortu naleznete na našem serveru.
Recepty na skvělé dorty Adresa : http://www.receptydorty.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: recepty dorty, recepty na dorty, dorty
Uloženo: 03.08.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde