Dálkově ovládané modely všeho druhu

RC Modely - Nej.cz je celkem mladý a dynamicky se rozvíjející eshop, což by ostatně mělo dýchnout na zákazníka hned při první návštěvě.

- Web byl uspořádán s cílem poskytnout jednoduché, čisté, ale vkusné rozhraní, kde by se zákazník mohl intuitivně a snadno orientovat. Proto hned úvodní stránka nabízí přechod do kategorií novinek, nejprodávanějšího zboží nebo pár video-novinek ze světa modelů.

- Zboží je přehledně rozděleno do kategorií v levém navigačním panelu, kde najdete mimo jiné i právě probíhající akce, návod jak nakoupit, možnost odebírat zboží velkoobchodně, ale i rubriku rady a tipy, kterou určitě ocení hlavně začínající modeláři, kteří se ztrácejí ve velké nabídce dálkově ovládaných modelů.
Zde se dočtete například čím se liší různé rc vrtulníky, podle jakých kritérií si je vybírat, zdali jsou vhodné pro začátečníky a jestli jsou vhodné domů nebo ven. Tato sekce je neustále ve vývoji a je průběžně upravována podle desítek dotazů zákazníků a jejich potřeb.

- Pokud máte také nějaké dotazy, tak se neváhejte obrátit na tým Rc Modely-Nej například pomocí emailu (který najdete spolu s mapkou a adresou kamenné prodejny v Ústí nad Labem) v sekci kontaktujte nás v pravém navigačním sloupci. Pomůžete tím nejen sobě, ale také budoucím návštěvníkům webu, kteří by mohli mít podobnou otázku.

- Příjemná je také možnost změnit velikost písma, nebo přepnout mezi jazykovými verzemi.
Na stránkách jsou přesné a transparentní informace, odkaz na přehledně členěné obchodní podmínky je jak v levém navigačním panelu, tak na konci každé stránky.

- Je také kladen mimořádný důraz na komunikaci se zákazníky, může se stát cokoliv, ale zákazník má právo o všem vědět a proto je průběžně informován o stavu své objednávky.

- Tomuto webu by se dalo vytknout, že chybí pod jednotlivými produkty místo pro diskuzi, nebo komentáře zákazníků, tato součást je ale momentálně ve výstavbě. Možná také trochu chybí různé animace, ale stránky zase působí o to přehledněji a nezatěžují prohlížeč.

- Skoro celý eshop (kromě zhruba tří stránek právě s animacemi) jako jeden z mála splňuje přísné normy webových standardů xhtml 1.1, aby byl přenos informací co nejjednodušší.

Pokud chcete na vlastní oči vidět zmiňovanou lehkost a přehlednost webu, chcete se přesvědčit o pravosti výše uvedených údajů, nebo rádi píšete recenze, určitě navštivte tento eshop a připište Vaše dotazy, názory, nebo připomínky.
Dálkově ovládané modely všeho druhu Adresa : http://www.rcmodely-nej.cz/eshop/index.php
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: rc modely, rcmodely, rcmodely-nej, rc modely ústí nad Labem, rcshop, rc vrtulník
Uloženo: 07.06.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde