nová dimenze tvého downloadu a názoru :)

Tak bych vám rád představil jeden unikátní projekt Slovensko-Českého diskusního fóra, kde si můžete skvěle pokecat a přitom si stáhnout svoji oblíbenou muziku anebo hru. Najdete zde i spoustu kvalitních filmů a programů. Předem se chci omluvit za mou češtinu (jsem totiž Slovák :), ale mám kořeny v ČR a proto je mi váš jazyk toliko blízký (horší je to s gramatikou).

Já osobně jsem fórum zakladal v srpnu 2006 a podařil se mi můj sen, spravovat internetový portál. A návštěvnost hovoří sama za sebe, je zde spousta spokojených lidiček, se kterýma denno denně diskutuji (a ne jen já :) na různá témata (hyde park, teenparáda, sexuálne praktiky pozemšťanov, mudrovanie ergo filozofovanie, zdravie a krása, kultúra, človek a príroda, fotografovanie a grafika, vaša família, romantické duše...) Na pobavení je tu pro vás například vtip týždňa + mobile & internet fun.

Samostatnou kapitolu našeho boardu tvoří jeho nosná část - Downloads & Uploads (tzv. Warez). Pojďme si trochu ozřejmit co to vlastne ten warez je. Je to šíření hudby, filmu, her, programů, a ostatního šířitelného materiálu po Internetu. Warez je zcela legální záležitost. Před použitím boardu je nutno přestudovat jeho pravidla a souhlasit s jejich zněním. V kapitole warezu najdete kategorie hudba, filmy, hry, software, hledám a info. Najdete zde několik tísíc mp3 alb, koncertů, videoklipů, her, programů, filmů, seriálů, utilit, recenzí na hry... Když nenajdete to co hledáte, na to slouží sekce hľadám (request), kde jednoduše založíte nové téma s prosbou o hledaný titul. Za pár hodin (dní) se naši uploadeři pokusí vaši žádosti vyhovět, na co budete i upozorněni e-mailem nebo rss kanálem.

K tomu všemu je zde pro šikovní lidi možnost pracovat v našem tímu na postu moderátora, resp. admina, a podílet se tak na správě boardu, jeho údržbě, později možná i na vedení :)
nová dimenze tvého downloadu a názoru :) Adresa : http://www.pohlad.sk
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: warez,forum,board,mp3,diskuse,diskusia,film,movie,video,erotika,sex,cd,dvd
Uloženo: 01.12.2006
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2.5
Hodnocení webu: 2.7

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde