Jsou lepší gelové nehty nebo akrylové ne

Které jsou lepší, gelové nehty nebo akrylové nehty? Oba způsoby mají své výhody a nevýhody a občas je obtížné se rozhodnout, kterému stylu dát právě přednost. Pro ženy, které jsou zaneprázdněné nebo nemají trpělivost potřebnou k udržení hezkého vzhledu přírodních nehtů, se může stát jedna z těchto technik perfektním řešením.
Akrylové nehty byly po velmi dlouhou dobu velmi populární. Většina nehtových salónů je nabízí a mnoho nehtových techniků v salonech má bohaté zkušenosti s tímto typem umělých nehtů. Akrylové nehty jsou nepřirozené a občas se může stát, že jdou těžko odstranit. Může dokonce dojít k poškození přírodního nehtu. Při práci s akrylovými nehty vzniká také silný zápach díky chemickým látkám používaných při vytvrzování akrylových nehtů.
Gelové nehty jsou relativně nové ve srovnání s akrylem. Proto se může stát, že ne všechny obchody budou nabízet vše potřebné a obtížněji seženete potřebný materiál. Kromě toho ne všichni technici mají zkušenosti s gelovými nehty. Ale i tak mají gelové nehty určité výhody nad akrylovými.
Za prvé: gelové nehty nevyžadují stejný typ chemikálií, které jsou velmi silně cítit po vytvrzování nebo odstranění akrylových nehtů. Gelové nehty vypadají také přirozeněji než akrylové nehty a můžou být dokonce zaměněny s přírodními nehty. Gelové nehty jsou tenčí a pružnější než akrylové nehty.
V současné době existují dva druhy gelových nehtů: vytvrzované UV světlem a bez UV světla. Většina gelových nehtů jsou směsi polymerů a monomerových gelů, které se aplikují na nehty nebo nehtové tipy a pak se vytvrzují v UV lampě. Gelové nehty vytvrzované bez UV lampy jsou naneseny na nehet štětcem a nástřikem speciálního aktivátoru na nehet nebo ponořením do vody dojde k jejich vytvrzení.
Gelové nehty mají také některé nevýhody. Sice jsou časově méně náročné než akrylové nehty, ale zato vycházejí cenově dráž. Některé typy laků nedrží na gelových nehtech, ale ani na akrylových. Nalezení techniků, kteří jsou schopni udělat dobré a kvalitní gelové nehty, je o něco náročnější než u akrylových nehtů.
Oba druhy, jak gelové tak akrylové nehty mají své výhody a nevýhody. Výběr těch správných závisí na řadě faktorů, včetně množství času a peněz, které chcete do nehtů investovat. Záleží také na tom, zda si nehty budete dělat sama nebo vyhledáte salon.

Jsou lepší gelové nehty nebo akrylové ne Adresa : http://www.i-nehty.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: gelové nehty, modeláž nehtů, sada na gelové nehty
Uloženo: 24.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: 2
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde