Tajné techniky svádění žen a flirtování

Hledáte příležitosti? Schází vám pořádné akce, na kterých byste mohli dát lehce pár approachů. Myslíte, že potřebujete najít ty správné lidi, tu správnou skupinu a společnost? Dám Vám výbornou radu. Mrkněte na filmek Yesman a začněte dodržovat společenskou úmluvu a na všechny otázky začněte odpovídat „Ano“.

Chtěli jste příležitosti, nové akce, změnit svůj program dne, životní lifestyle nebo ne? Malé změny jsou k ničemu. Abyste začali vidět nějaké změny, musíte sakra zatočit kormidlem.

PUA life není jen night session time. Být PUA znamená žít určitým lifestyle! Pro to, abyste se stali úspěšným PUA musíte začít vyhledávat výzvy. Musíte říkat „Ano“. Pro začátek je skutečně nejlepší odpovídat na všechny pozvání, akce, chaty, oslavy na bytě, procházky, sporty, prostě na cokoli odpovídat „Ano, přijdu, účastním se, dorazím“ a skutečně přijít, dorazit, vyzkoušet,…

Neumíte si představit kolik nového dokážete během 14 dní poznat. Opravdu! Je toho mnohem víc než si teď v tuhle chvíli myslíte. Ano, uznávám, během tohoto trainingu uděláte i pár chyb, pár kroků, které budou stát nudu a nechuť. Pravděpodobně budete dost naštvaní. Ale klady rozhodně převáží negativa. Nechci říct, že metoda „Yesman“ je bezchybná a nemá mouchy. Co ale metoda „Yesman“ umí, je nastavit lifestyle do polohy neuvěřitelných každodenních zážitků, definitivně vás zbaví nudy, rozšíří sociální vztahy, poznáte neuvěřitelné spektrum lidí, o kterých jste se možná domnívali, že ani neexistují a budete dělat věci, které by vás dnes ani nenapadli.

Připravte se: budete méně spát, budete unavení, budete podráždění, že musíte dělat to, co vlastně nechcete, bude se vám zdát, že priority života „Yesmana“ jsou nastaveny stupidně a mohl bych jistě pokračovat. Ze zkušeností mých vlastních a všech dalších účastníků mohu argumentovat tím, že „není vždy vše tak, jak se zdá“. A zrovna toto je ten případ.

„Yesman“ je zárukou změny! „Yesman“ znamená začít konečně žít pestrým životem!„Yesman“ je společná výzva!

P.S. Nemá cenu dělat výjimky. Na každou otázku (pozvání, přidání se,…) je odpověď „Ano“. Chcete-li se stát úspěšným PUA, pak rozhodně metoda „Yesman“ je výbornou startovací čárou, která vám otevře dveře k novým kontaktům. Začnete nenásilně konverzovat a bavit se. Usnadní vám to mnohé přemáhání…
Tajné techniky svádění žen a flirtování Adresa : http://secretgame.cz
Kategorie: Zábava, volný čas
Klíčová slova: pickup,pua,alpha,svádění,líbání,balit,žena,holka, rande, svůdník,sedukce, flirto
Uloženo: 04.03.2011
Hodnocení (jako ve škole) 
Hlasuj:   1 2 3 4 5
Hodnocení recenze: Nic
Hodnocení webu: Nic

Tip: nejlepší výběr dovolených 2024


 
Copyright © 2005-2024 by Zdeněk Hejl. Zásady ochrany osobní­ch údajů.
Napište (nechte si napsat) recenzi. Hodnocení­ a kritika webu Web-Recenze.cz | Reklama zde